Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία. Του Κίμωνα Χαραλάμπους – ΒΙΝΤΕΟ

Ξέσπασμα «προόδου»: Αριστερά μαθήματα Σατανισμού σε σχολεία – ΒΙΝΤΕΟ
Ο λεγόμενος «Σατανικός Ναός» υπέβαλε, πριν έναν χρόνο, αίτημα για δημιουργία εκπαιδευτικού προγράμματος με τον τίτλο «After School Satan Club – Λέσχη Σατανισμού Μετά το Σχολείο»....
 Το πρόγραμμα, όπως λένε δεν είναι σχεδιασμένο για να διδάξει τους μαθητές τον Σατανισμό ή ένα συγκεκριμένο δόγμα. Η οργάνωση των Σατανιστών θεωρεί δήθεν τον Σατανά ως μία φανταστική φιγούρα, η οποία συμβολίζει την «ανεξάρτητη σκέψη».Εδώ γελάνε! Βλέπετε όμως πως ακόμα και αυτοί που δηλώνουν ανοιχτά σατανιστές δεν παραδέχονται την ύπαρξη του Διαβόλου, ο οποίος προτιμά να εργάζεται… αμέριμνος.
Τα μαθήματα θα διδάσκονται πάνω στην βάση του… «επιστημονικού ορθολογισμού». «Ακτιβισμός, φυσιολατρία και κριτική έρευνα»: Αυτός θα είναι ο πυρήνας της διδασκαλίας των Σατανιστών στα μικρά παιδιά, οι οποίοι άλλωστε δηλώνουν «αριστεροί»!
Σύμφωνα με δήλωση του ιδρυτή του «ναού του Σατανά» Lucien Greaves, που δημοσιεύθηκε, πρόσφατα, ως άρθρο στην Washington Post, «ο ναός του Σατανά, μακριά από την υιοθέτηση σφοδρής εθνικιστικής φυλετικής τάξης, παλεύει ενεργά για την ατομική ανεξαρτησία και τις κοσμικές αξίες!
(…) Σε εμάς δεν έχουν θέση οι στενόμυαλοι υπερεθνικιστές, οι εθνικιστές ιδεολόγοι και είναι αδύνατο να ερμηνεύσουμε τις αρχές μας διαφορετικά».
Οι Σατανιστές αναγνωρίζουν τον κάθε άνθρωπο, ο οποίος επιλέγει να βρίσκεται μαζί τους, ως συν-εργάτη στο μεγάλο έργο να «ελευθερώσουν» τον άνθρωπο από κάθε είδους ταυτότητα σε έναν κόσμο χωρίς σύνορα, ο οποίος, ωστόσο, θα περιμένει τον παγκόσμιο ηγέτη να κυβερνήσει.
Σε αυτήν την κατεύθυνση, οι Σατανιστές ζητούν συμμετοχή στην εκπαίδευση των παιδιών. Ωστόσο, η δουλειά θα γίνει στα ολοήμερα σχολεία της Ατζέντας 2030! Ως εκ τούτου, οι σατανιστές δεν πρέπει να ανησυχούν. Τα κράτη δουλεύουν για αυτούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive