Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Δικαστήριο αναγκάζει τους μετανάστες να προσαρμόζονται στις αξίες των χωρών υποδοχής. Όπως στην Ελλάδα βρε παιδί μου. Στα τέσσερα οι ... Ελληνες

Δικαστήριο αναγκάζει τους μετανάστες να προσαρμόζονται στις αξίες των χωρών υποδοχής
Απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ιταλίας υποχρεώνει τους μετανάστες να προσαρμόζονται στις αξίες των κοινωνιών που τους παρέχουν φιλοξενία. Η απόφαση αναγνωρίζει ότι οι μετανάστες γνωρίζουν ότι οι κουλτούρες στις χώρες αυτές είναι διαφορετικές από αυτές των δικών τους χωρών. Με τον τρόπο αυτό, οι ανώτατοι δικαστές...
απέρριψαν ένα αίτημα Ινδού Σιχ, ο οποίος είχε ζητήσει να μπορεί να κυκλοφορεί με «ιερό μαχαίρι», όπως προβλέπει η θρησκεία του.
Ο Άρειος Πάγος της Ιταλίας τόνισε ότι "δεν είναι δυνατόν, η τήρηση αξιών που μπορεί να είναι νόμιμες στις χώρες προέλευσης, να οδηγεί στην παραβίαση των νόμων της χώρας η οποία φιλοξενεί τους μετανάστες".
Η απόφαση αναμένεται να αποτελέσει κύριο σημείο αναφοράς, σε ό,τι αφορά, για παράδειγμα, την στάση μέρους των μουσουλμάνων μεταναστών, σχετικά με τα δικαιώματα των γυναικών και των ομοφυλόφιλων. Δυο καίριας σημασίας σημεία τα οποία ήταν ήδη αντικείμενο πολλών δημοσιογραφικών ερευνών των ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive