Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Ιδού οι ψευτοδεξιοί θεματοφύλακες των Αξιών: Υπέρ της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια ο Κώστας Μπακογιάννης!

Φωτογραφία του Georgios Volotas.
Όσο κι αν προσπαθεί για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους ο Κυριάκος Μητσοτάκης να παριστάνει (κάπου-κάπου φυσικά) τον θιασώτη της παραδοσιακής αντίληψης για την οικογένεια, έρχονται οι «πρωτοβουλίες» στελεχών του κόμματός του να του χαλάσουν όλη την ψεύτικη εικόνα....   Όταν, μάλιστα, το στέλεχος αυτό έχει και συγγενική σχέση μαζί του, καθώς πρόκειται για τον γιο της αδελφής του, τότε τα πράγματα χειροτερεύουν.  Ο λόγος, φυσικά, για τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και στέλεχος της ΝΔ Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος ερωτηθείς από το περιοδικό «Κ» της «Καθημερινής» σχετικά με το ποια είναι η θέση του για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια πήρε ξεκάθαρα θετική θέση λέγοντας τα εξής (η ερώτηση ήταν αν θα ψήφιζε έναν τέτοιο νόμο):  «Ναι! Καταλαβαίνω πως σε αρκετούς μπορεί αυτό να φανεί ξένο, ειδικά στους μεγαλύτερους, αλλά η ζωή προχωράει. Το έχω σκεφτεί αρκετά, δεν ήμουν σίγουρος για αρκετό καιρό. Αλλά ξέρετε τι; Νόμος είναι η αγάπη. Έχω την τύχη να έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά ομόφυλων οικογενειών που μεγαλώνουν εξίσου καλά με τα δικά μου. Με την ίδια, αν όχι περισσότερη, τρυφερότητα, φροντίδα και συνέπεια. Με το ίδιο, αν όχι περισσότερο, νοιάξιμο και ενθουσιασμό. Όπως αντίστοιχα, έχω δει παιδιά ετερόφυλων οικογενειών που δυστυχώς βιώνουν την ασυνέπεια, την αδιαφορία και την απόρριψη. Με το να κλείνουμε τα μάτια στην πραγματικότητα δεν κερδίζουμε τίποτα».  Μια κλασική απάντηση προερχόμενη από την ατζέντα της «πολιτικής ορθότητας», η οποία δείχνει ότι ο «προοδευτισμός» συναντάται εξίσου, τόσο στην μαρξιστική αριστερά όσο και στην φιλελεύθερη δεξιά.  Το μόνο που θα μπορούσαμε να παρατηρήσουμε λίγο παραπάνω στην απαράδεκτη αυτή τοποθέτηση είναι πού έχει διαπιστώσει ο Μπακογιάννης ότι τα παιδιά των ομόφυλων οικογενειών μεγαλώνουν «εξίσου καλά» με τα δικά του;  Στο εξωτερικό, όπως η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατριβάνου ή εδώ στην Ελλάδα; Γιατί στην δεύτερη περίπτωση, σαφώς υπάρχει θέμα… Θα ήταν, όμως, άδικο να ρίξουμε ολοκληρωτικά την ευθύνη στον Μπακογιάννη και να αφήσουμε στο απυρόβλητο την ΝΔ.  Γιατί όταν η ΝΔ ψηφίζει υπέρ του συμφώνου συμβίωσης το αναμενόμενο επόμενο στάδιο είναι η υιοθεσία παιδιών απ’ αυτή.  Για να μην πούμε για την μη διαγραφή στελέχους, το οποίο κατηγορείται για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου, το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς από την ΝΔ, αν και οι «κακές γλώσσες» υποστηρίζουν ότι συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του σ’ αυτήν από την «πίσω πόρτα»…  Η απάντηση του Μπακογιάννη, ο οποίος φυσικά και δεν πρόκειται να διαγραφεί γι’ αυτή του την τοποθέτηση, αφού ούτε έβρισε την αριστερά ούτε εναντιώθηκε στην κατασκευή τζαμιού, «αφιερώνεται εξαιρετικά» στα θλιβερά έντυπα και διαδικτυακά θλιβερά «εθνικόφρονα» παπαγαλάκια της ΝΔ, που τολμούν να αμφισβητούν τον πατριωτισμό.

1 σχόλιο:

  1. Πρόσφατη έρευνα αποκαλύπτει τις συνέπειες που έχει στα παιδιά η υιοθεσία τους από ομοφυλόφιλους. https://www.youtube.com/watch?v=4yOvP8lJEnI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive