Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

"ΤΕΝΕΚΕ ΞΕΓΑΝΩΤΕ" - ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕ, ΒΓΕΣ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! ΑΠΟ ΤΟ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! BINTEO

Φωτογραφία του Γεράσιμου Vrachiolidis.

ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ 4ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ: Η ... ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ... ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ! ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ !!! ΒΙΝΤΕΟ>>
Είναι για λεμονόκουπες ο τύπος. Γελοίος, αλλά τι φταίει αυτός, αφού του δίνουν βήμα και μάλιστα τον αποκαλούν και φίλο τους; Όπως ο Αυτιάς που τον διαφημίζει ως "αγαπητό του φίλο Θανάση..". Βγαίνουμε σε μία εβδομάδα, είναι θέμα λίγων ημερών να βγούμε από το τούνελ της κρίσης.
Δείτε και ακούστε τον ΄πολιτικά γελοίο Παπαχριστόπουλο που το παίζει και προφήτης!

3 σχόλια:

  1. ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ..........
    ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΟΙΑΖΩ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθίστε βρε παιδιά, γιατί τον κατηγορείται; Αυτός φταίει; Αυτοί που τον ψήφισαν φταίνε!!!Αφού θέλουμε τετοιου είδους "προφήτες" καλα να πάθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μονο με μια λεξη μπορουμε να χαρακτηρισουμε τον ανθρωπο.ΓΕΛΟΙΟΣ.Μονο για ενα ενδιαφερεται.Να βγει βουλευτης.Εχει παει με ολα τα κομματα .Καποια καινουργια του ξεφευγουν ακομα ,αλλα εχει χρονο μπροστα του.Αλλα δεν φταιει αυτος, αλλα αυτοι που τον ψηφιζουν.Μαυρο στους γελοιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive