Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Η Αλίκη Χατζή αποκαλύπτει: O Mανιός ψήφισε τα μέτρα γιατί έχει… δάνειο 200.000 ευρώ!

Αποτέλεσμα εικόνας για Mανιός ψήφισε τα μέτρα
Της Αλίκης Χατζή
Το ότι η ζωή διαψεύδει είναι γνωστό… Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ζητήματα «ηθικής ανωτερότητας», μια ιδιαίτερα επικίνδυνη θεωρία που καλλιεργήθηκε εντέχνως και έξω από κάθε πραγματική υπόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Λοιπόν! Θυμάστε τον βουλευτή Μανιό, τον … «αγωνιστή που βασάνισε η Χούντα» να δηλώνει μέσα από τον Σκάϊ,  «εγώ δεν ψηφίζω άλλες περικοπές συντάξεων και μείωση του αφορολόγητου»;..

Η περίπτωση του δεν θα μας απασχολούσε περισσότερο από των υπολοίπων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν ενημερωνόμασταν από παλιό του «σύντροφο – συναγωνιστή» για την προκλητική αιτιολόγηση της πράξης του να ψηφίσει τελικά «ναι σε όλα»....Συνοπτικά, ο Μανιός βρέθηκε τις προάλλες με παρέα παλιών κομματικών συντρόφων του σε μαγαζί της Αθήνας και, κάποιοι τον ρώτησαν πώς μπόρεσε να ψηφίσει αυτά τα μέτρα . Να τι απάντησε: «Τί να ‘κανα βρε παιδιά … είχα δάνειο 200.000 ευρώ, δεν μπορούσα να το πληρώνω… τώρα είμαι μια χαρά επιτέλους»!!!
Συμπέρασμα: Όπου διακηρύσσεται η ηθική ακεραιότητα, εκεί ακριβώς υπάρχει η περισσότερη ανηθικότητα και η υποκριτική ετοιμότητα της διάψευσής της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive