Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Ο Κοντομηνάς έδωσε τα «κλειδιά» του Alpha στον νέο αντιπρόεδρο του ομίλου Δήμο Βερύκιο!

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοντομηνάς με βερυκιο
Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέτρεψε τα πάντα στον Αlpha, μετά την απομάκρυνση του διευθύνοντος συμβούλου Δημήτρη Φουρλεμάδη και του γενικού διευθυντή (και υπεύθυνου Ψυχαγωγικού Προγράμματος) κ. Σούσουλα. Ο «τυφώνας» Survivor, που σάρωσε τα προγράμματα όλων των σταθμών (και του Alpha), ήταν η αφετηρία....

Ο ιδιοκτήτης του καναλιού έστειλε στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας δυο πρόσωπα της απόλυτης εμπιστοσύνης του, πρόσωπα τα οποία θεωρεί ότι στήριξαν το κανάλι σε όλες τις καθοριστικές στιγμές και, βεβαίως, πέτυχαν στο έργο τους. Και τα δυο είναι δημοσιογράφοι.
Έτσι, ο διευθυντής Ειδήσεων Βασίλης Παπαδρόσος, που την περασμένη εβδομάδα είχε ανακοινωθεί ότι αναλαμβάνει και καθήκοντα γενικού διευθυντή, εκτοξεύεται στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του σταθμού. Αντιπρόεδρος δε, ορίζεται ο Δήμος Βερύκιος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Alpha Δορυφορική Τηλεόραση. Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος αναλαμβάνει ο Βασίλης Παπαδρόσος και αντιπρόεδρος ο Δήμος Βερύκιος.
Μέλη του είναι οι: Γιώργος Χριστοδούλου, Άννα Σούρπη, Δημήτρης Κούρεντας.
Ο Alpha παραμένει δυναμικός στη νέα τηλεοπτική πραγματικότητα, ενώ παράλληλα σχεδιάζει το μέλλον στηριζόμενος στο ανθρώπινο δυναμικό του, με έμπνευση και σταθερότητα.
Ο Alpha αποδεχόμενος την παραίτηση του κ. Δημήτρη Φουρλεμάδη τού εύχεται καλή επιτυχία στο επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive