Κυριακή 7 Μαΐου 2017

ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΓΙΑ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για 52χρονου στη Δάφνη η νεαρή φοιτήτρια
Είχε σχέση με τον 52χρονο επί 9 χρόνια. Ζούσαν μαζί στη Δάφνη, κοντά στο υπόγειο που έμελε να γίνει τόπος μαρτυρίου για την νεαρή φοιτήτρια. Η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου δηλώνει έκπληκτη από όσα έμαθε για εκείνον, μετά την αποκάλυψη της πρωτόγνωρης για την Ελλάδα υπόθεσης αρπαγής και σεξουαλικής κακοποίησης....

«Έπεσα από τα σύννεφα όταν το άκουσα, σοκαρίστηκα. Εννιά χρόνια που ήμασταν μαζί δεν μου είχε δείξει ποτέ τέτοια συμπεριφορά. Ποτέ, ποτέ. Μόνο την τελευταία φορά προτού φύγει, τσακωθήκαμε και πιαστήκαμε στα χέρια. Εγώ του όρμησα. Τσακωθήκαμε και μετά από μερικές ημέρες έφυγε και πήρε και κάποια πράγματα που είχα πληρώσει εγώ. Του έκανα και καταγγελία», δήλωσε η πρώην σύντροφος του 52χρονου.
Στο στήθος της ένα τατουάζ με το όνομά του και το δικό της, που δεν αφαίρεσε όπως λέει, καθώς ο άνθρωπος αυτός υπήρξε ένα κομμάτι στης ζωής της. Τον είχε γνωρίσει ενώ ακόμα ήταν παντρεμένος τη δεκαετία του '90. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2005 και τελείωσε το 2014.
«Δούλευε με συμβάσεις στο Δήμο Δάφνης, αλλά έφτιαχνε και κομπιούτερ στο σπίτι. Δούλευε και σε κάποιες άλλες εταιρίες σποραδικά. Εγώ τότε έπαιρνα καλά λεφτά αλλά όταν έγιναν οι μειώσεις στους δημόσιους υπαλλήλους ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα. Πάνω σ' αυτό τσακωνόμασταν πιο πολύ», συμπληρώνει η ίδια.
Δάφνη - βιαστής - πρώην - τατουάζ
Ο 52χρονος δήλωσε ότι έχει απώλεια όρασης κατά 95%. Η πρώην σύντροφός του, επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας το οποίο επιδεινώθηκε με τα χρόνια.
Δάφνη - 52χρονος - βιαστής
«Είχε πρόβλημα όρασης», λέει, περιγράφοντας ότι, στο ένα μάτι είχε πρόβλημα εκ γενετής. «Στο άλλο έπαθε κάποια στιγμή κάτι σαν αιμάτωμα και πήγαινε στο Οφθαλμιατρικό κι έκανε ενέσεις γιατί μάζευε υγρό. Περίπου έναν χρόνο πριν χωρίσουμε. Το 2013 πρέπει να ήταν. Όταν τα χαλάσαμε έβλεπε θαμπά, θολά».
Η ίδια δεν είχε διαπιστώσει, όπως υποστηρίζει, κάποιο είδος διαστροφής στον πρώην σύντροφό της. Τα γυαλιά κάμερα με τα οποία βιντεοσκόπησε τις ανατριχιαστικές πράξεις του τα είχε δει, ωστόσο.
«Είχα δει τα γυαλιά κάμερα. Κάποια στιγμή είχα πάει να του ζητήσω μια βοήθεια και είδα ότι φόραγε γυαλιά που έχουν κάμερα στη μέση. Μάλιστα επειδή βριστήκαμε μου λέει: ‘Τα καταγράφω όλα στην κάμερα’. Νεύριασα, εγώ, και του λέω ‘αφού τα καταγράφεις όλα, κατάγραψε κι αυτό’, και του έκανα μια χυδαία χειρονομία. Αυτά τα γυαλιά από ό,τι μου είπε, είναι ειδικά και συνδέονται με τα μάτια και με ένα πρόγραμμα στο κομπιούτερ που μεταφέρει τις σκιές και τα διάφορα χρώματα σε πιο συγκεκριμένο σχέδιο στον εγκέφαλο, δηλαδή, βλέπει αυτόν που κοιτάει κάπως πιο καθαρά.
Δάφνη - 52χρονος - βιαστής
Όπως συμπληρώνει δεν γνώριζε ότι είχε προσλάβει την νεαρή φοιτήτρια για να τον βοηθά.
«Παλιά είχε μια ηλικιωμένη που του καθάριζε, πρέπει να ήταν ξένη. Δεν την ήξερα την άλλη κοπέλα, την φοιτήτρια. Στεναχωριέμαι πολύ για το κορίτσι. Άκουσα τα χίλια μύρια ότι της έκανε. Ξέρω ότι είναι σοκαριστικό, θα χρειαστεί πολλή βοήθεια αυτή η κοπέλα», δήλωσε σχετικά.
Όπως υποστηρίζει η πρώην σύντροφος του κατηγορούμενου αν και είχε επισκεφθεί δυο τρεις φορές το σπίτι της φρίκης, όπως αποδείχθηκε, δεν είχε διαπιστώσει να υπάρχουν κάμερες ή κάτι περίεργο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive