Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Πώς έπεσε στην παγίδα του 52χρονου παχύδερμου "τυφλού" τέρατος - βιαστή στη Δάφνη η νεαρή φοιτήτρια. ΠΩΣ γλύτωσε

Αποτέλεσμα εικόνας για 52χρονου στη Δάφνη η νεαρή φοιτήτρια
ΜΟΝΗ ΤΙΜΩΡΙΑ; ΠΑΡΑΔΟΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ. Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΔΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ... ΞΕΡΟΥΝ!! Στο βίντεο που κατέγραψε ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα επί 24 ώρες. Συγκλονίζουν το πανελλήνιο...
τόσο η κατάθεση της 20χρονης φοιτήτριας που κακοποιήθηκε σεξουαλικά επί τουλάχιστον 24 ώρες σε υπόγειο κολαστήριο διαμέρισμα της Δάφνης.
Οι αστυνομικοί έχουν δει το βίντεο της φρίκης του βασανισμού της κοπέλας και εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.
Αποτέλεσμα εικόνας για 52χρονου στη Δάφνη η νεαρή φοιτήτριαΜετά την απελευθέρωσή της η νεαρή γυναίκα βρήκε το κουράγιο να περιγράψει στους αστυνομικούς πως άρχισαν όλα.
«Ηταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...», αναφέρει η 20χρονη φοιτήτρια.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο βίντεο που κατέγραψε ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν με επιφύλαξη τους ισχυρισμούς του 52χρονου ότι είναι τυφλός.
Αποτέλεσμα εικόνας για 52χρονου στη Δάφνη η νεαρή φοιτήτρια

«Ήταν το φετίχ της κοπέλας»

Στο μεταξύ ο 52χρονος μπροστά στους δημοσιογράφους, αφού επικαλέστηκε την αναπηρία του στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το θύμα. «Γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα» ήταν το ερώτημα των δημοσιογράφων για να πάρουν την απάντηση: «Ήταν το φετίχ της κοπέλας. Δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέληση της».
Οταν ρωτήθηκε γιατί το κορίτσι βρέθηκε να υποφέρει και να κλαίει, απάντησε: «Εγώ ρε παιδιά τυφλός είμαι. Αν δεν ήθελε δεν θα ήταν εκεί».
Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και ένα πλημμέλημα που αφορούν τα εξής αδικήματα:
- της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή, για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα)
- βιασμού κατ εξακολούθηση (κακούργημα)
- παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της
- επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Η περίεργη αγγελία

Η 20χρονη κοπέλα, που νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ, κατάγεται από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα. Εξετάζεται αν η φοιτήτρια απάντησε σε αγγελία που είχε βάλει ο 52χρονος και στην οποία ζητούσε γυναίκα ως περιστασιακή οικιακή βοηθό, καθώς είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, λόγω τυφλότητας και υπερβολικής παχυσαρκίας.
Η κοπέλα είχε εργαστεί άλλες τρεις φορές το προηγούμενο διάστημα στο σπίτι. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το απόγευμα της Τετάρτης, η 20χρονη μετέβη στο διαμέρισμα του 52χρονου για να εισπράξει 25 ευρώ που της όφειλε από την εργασία της την προηγούμενη φορά και από εκείνη τη στιγμή χάθηκαν τα ίχνη της.
Το υπόγειο διαμέρισμα στην οδό 'Οθωνος 64 στη ήταν παγιδευμένο με κάμερες, ένα διαμέρισμα τύπου Big Brother, καθώς ο άνδρας σε πολλά σημεία είχε τοποθετήσει σταθερές αλλά και κινητές κάμερες που μετέφεραν εικόνα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, σκληρούς δίσκους. Επίσης διέθετε ειδικά γυαλιά αλλά και ερωτικά βοηθήματα.

Πώς την έσωσαν οι γονείς της

Η νεαρή γυναίκα σώθηκε χάρη στην συχνή τηλεφωνική επαφή που είχε με τους γονείς της. Όταν δεν επικοινώνησε μαζί τους, εκείνοι ήρθαν αμέσως στην Αθήνα και άρχισαν να την αναζητούν ζητώντας χωρίς καθυστέρηση τη βοήθεια της αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, η κοπέλα που καταγεται από την επαρχία δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα των γονιών της και έσπευσαν στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης να την αναζητήσουν. Πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της Δάφνης και ανέφεραν πως είχαν την πληροφορία ότι η κόρη τους εργάστηκε περιστασιακά σε κάποιο διαμέρισμα στην περιοχή.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το υπόγειο διαμέρισμα του 52χρονου και κατευθύνθηκαν στο σημείο. Όταν χτύπησαν την πόρτα τους απάντησε από ένα μισάνοιχτο παράθυρο ότι δεν υπάρχει καμιά γυναίκα εκεί. Οι αστυνομικοί προφασίστηκαν ότι έφυγαν, αλλά κάλεσαν εισαγγελέα και ταυτόχρονα επιτηρούσαν διακριτικά το διαμέρισμα. Ο αξιωματικός που ήταν επικεφαλής προσπαθούσε με κάποιο τρόπο να δει στο εσωτερικό, όταν άκουσε πνιχτές φωνές για βοήθεια. Τότε οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο υπόγειο, όπου αντίκρισαν την φρίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive