Σάββατο 6 Μαΐου 2017

40 άτομα πήγαν να ακούσουν τον Παπαδημητρίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη. Απίστευτες εικόνες με υπουργό να μιλάει κυριολεκτικά σε άδεια καθίσματα

Σαράντα (μετρημένα) άτομα, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και το βίντεο, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στη ΖΕΠ Κοζάνης, Ομιλητής ήταν ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου με θέμα..
 «Παραγωγική Ανασυγκρότηση – Ανάπτυξη – Εξωδικαστικός  Συμβιβασμός».
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ανάμεσα στους ελάχιστους που παρακολούθησαν ήταν βουλευτές, περιφερειακοί συύμβουλοι της συμπολίτευσης και…αστυνομικοί της Ασφάλειας Κοζάνης. Αν αφαιρεθούν και αυτοί τότε ο αριθμός αυτός γίνεται ακόμη μικρότερος!
Δείτε το βίντεο:
Ο κόσμος τους έχει γυρίσει την πλάτη
Σε μια σειρά από ομιλίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ τους τελευταίους μήνες βλέπουμε τις ίδιες εικόνες. Δεν μπορούν να μαζέψουν πάνω από 50 άτομα σε καμία εκδήλωση σε όλη την Ελλάδα.
Πηγή: kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive