Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Σπίρτζης:«Δεν πρόκειται να καταδικαστεί κανένας από όσους διώκονται για άρνηση πληρωμής στα διόδια». ΤΙ λες βρε μυαλοφυγόδικε; ΠΟΙΟΣ είσαι εσυ; ΑΓΡΙΟ Κράξιμο. ΒΙΝΤΕΟ Γράφει ο "ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Τελικά κάθε μέρα είμαστε υποχρεωμένοι, πέρα απ τα βάσανα που μας φόρτωσαν οι άχρηστοι παντελώς πολιτικοί, να υφιστάμεθα τον συνεχή ανελέητο βιασμό της απλής λογικής απ τα αριστερά κουμάσια που το παίζουν υπουργοί λόγω συγκυριών, και που σε άλλες εποχές δεν θα ήταν άξιοι ούτε τη τσάντα υπουργών να μεταφέρουν. Ακούσαμε χθές τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών σύντροφο Χρήστο Σπίρτζη, να δηλώνει με στόμφο πως:..
«δεν πρόκειται να καταδικαστεί κανένας από όσους διώκονται για άρνηση πληρωμής στα διόδια». Αυτού του αστείου τύπου πρέπει το εσωτερικό του κρανίου του νάναι ΕΝΤΕΛΩΣ ακατοίκητο. Γιατί κάνοντας την παραπάνω αστεία δήλωση προκύπτουν τα εξής 3 ερωτήματα: 1) ΠΟΙΟΣ είναι αυτός που θα αποφασίσει εαν θα καταδικαστούν ή οχι όλοι όσοι σύμφωνα με τον απαράδεκτο ληστρικό νόμο δεν πλήρωσαν ή δεν πληρώνουν διόδια; ΑΥΤΟΣ θα είναι ο φυσικός δικαστής τους ή η ανεξάρτητη -λέμε τώρα- δικαιοσύνη;; 2) ΑΝ αυτό που δήλωσε, το εκλάβουν ως σοβαρή υπουργική δήλωση οι διερχόμενοι οδηγοί και ΔΕΝ θα πληρώνουν διόδια εφεξής, ΤΙ θα κάνει ο μυαλοφυγόδικος υπουργός, θα τους αθωώσει ΟΛΟΥΣ; δλδ διόδια -μακάρι- ΤΕΛΟΣ; 3) Καταλήγουμε στο αβίαστο συμπέρασμα οτι κι αυτός είναι ΨΕΥΤΗΣ, όπως και ολοι οι καλυπτόμενοι υπο τον μανδύα της δημοκρατίας που σήμερα "Κυβερνούν" ως φερέφωνα των εντολέων τους (ΔΝΤ, Ε.Ε. Τραπεζίτες κ.λ.π.) ΦΑΣΙΖΟΥΝ και ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ το λαό που κλήθηκαν να υπηρετούν. 

Ο υπουργός τα είπε αυτά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής με θέμα «τα διόδια στο οδικό δίκτυο» στην οποία δημιουργήθηκε ένταση καθώς οι παριστάμενες συλλογικότητες από κατοίκους του Αγ. Στεφάνου και της Βαρυμπόμπης και οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αντιδρούν έντονα στο ενδεχόμενο τοποθέτησης δύο νέων σταθμών διοδίων στα σημεία αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive