Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!! ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΊΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ! ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ!!! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ...

από τον Νίκο Βραχιολίδη
Πριν δύο μέρες έδειξα ένα έγγραφο που έδειχνε πόσο εύκολα αποκτά κάποιος την Ελληνική Ιθαγένεια! ..
Σήμερα θα πούμε για το κοινωνικό επίδομα, πως 9 στους 10 που έκαναν αίτηση ήταν αλλοδαποί! Πολλοί από αυτούς κάνουν τόσες μαύρες δουλειές, ούτε μια απόδειξη δεν κόβουν, Μάλιστα, δεν υπάρχει κανένας άνεργος από την οικογένειά τους! Σε μια τετραμελή οικογένεια μπορεί να μπαίνουν και 3000 ευρώ το λιγότερο!
Όλοι αυτοί λοιπόν, κάθε εβδομάδα βάζουν από 500 ευρώ ανά άτομο, και μέσω της Western Union τα στέλνουν στην πατρίδα τους ή όπου αλλού! Γι' αυτό λοιπόν ξαναθυμίζω την πρόταση να ελέγχονται όλες αυτές οι μεταφορές των χρημάτων και στην τελική να φορολογούνται! Έλεος,τόσα δισεκατομμύρια διακινούνται κάθε χρόνο από την Western Union! 
Και από αυτά κανένα δεν ξοδεύουν σε Ελληνικά μαγαζιά! Στη ΔΕΗ δε, κοινωνικό ή προνιακο τιμολόγιο! Μόνο αυτοί πληρούν τα κριτήρια! Μέχρι και κάρτες τους έβγαλαν για να εισπράττουν το κοινωνικό επίδομα!

3 σχόλια:

  1. → γενικοτερα τα εχουμε πει χιλιες φορες ποιοι νομιζετε θα εχουν προτεραιοτητα σε όλων των ειδών τα επιδόματα που δινουν λογω (και) των (ψευτικων) χαμηλων εισοδηματων που δηλωνουν,πληρωνε κοροιδο-λακαμα ελληνα και δεν θα εισπραττες τιποτα και ενω ξεσκιζεσαι να πληρωνεις φορους,εισφορες κλπ...γιατι πολυ απλα δεν θα πληροις τα κριτηρια αφου προηγουνται σε ολων των ειδων τα επιδοματα οι αλλοδαποι(και οποιος ελληνας υπηκοος θα παρει εστω και κατι θα προκειται κατα 99% για ελληνοποιημενο αλλοδαπο,ελληνα τσιγγανο,ελληνα μειονοτικο κλπ... και οχι φυσικα για γηγενη)

    αυτα που γραφαμε παντου θα δινεται προτεραιοτητα σε αλλοδαπους σε ολους τους κλαδους και επιπεδα, σε ολες τις παροχες και υπηρεσιες,σε εκπαιδευση,στην αγορα εργασιας,νοσοκομεια κλπ...(πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,πληρωνε κοροιδο ελληνα για να μας τελειωσουν τοσο οικονομικα οσο και πληθυσμιακα:

    διαβαστε παρακατω χαρη και στον λαθροσυριζα που επεκτεινει συνεχως τους δικαιουχους αλλοδαπους σε ποσες κατηγοριες λαθροεισβολεων δινουμε πλεον οικογενειακα επιδοματα(ελληνοποιημενοι αλλοδαποι,χωρες-μελη της ε.ε.=ρουμανοι,βουλγαροι κλπ...,πολιτες τριτων χωρων=αλβανοι,αφρικανοι,πακιστανοι κλπ...αλλα και σε προσφυγες):

    ΟΓΑ: Αναλυτικά τα κριτήρια για το επίδομα τέκνων

    http://www.pronews.gr/portal/20170408/economy/elliniki-oikonomia/3/oga-analytika-ta-kritiria-gia-epidoma-teknon

    ''οι αλλοδαποί δικαιούχοι οφείλουν επιπλέον να συγκεντρώσουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:
    Πολίτης τρίτης χώρας που διαμένει στην Ελλάδα και είναι γονέας τέκνων ελληνικής υπηκοότητας
    ''α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, στο δημοτολόγιο του οποίου είναι εγγεγραμμένα όλα τα μέλη της οικογένειας με κανονική εγγραφή.
    β) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο εγγράφου πιστοποίησης μόνιμης διαμονής, εφόσον ο αιτών είναι πολίτης άλλου κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
    γ) Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο ειδικού δελτίου ταυτότητας.
    δ) Άδεια διαμονής, εφόσον ο δικαιούχος είναι πολίτης χώρας που ανήκει στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο ή πολίτης της Ελβετίας ή άλλου κράτους (εκτός των ανωτέρω και της Ε.Ε.) που διαμένει μόνιμα στην Ελλάδα και είναι γονέας τέκνων ελληνικής υπηκοότητας.
    ε) Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Αλλοδαπού πολιτικού φυγάδα και Άδεια παραμονής Αλλοδαπού, εφόσον ο δικαιούχος είναι αλλοδαπός πρόσφυγας στον οποίο έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα και έχει χορηγηθεί άσυλο.
    στ) Ειδικό δελτίο υπό ανοχή διαμονής αλλοδαπού που δεν έχει αναγνωριστεί ως πρόσφυγας, εφόσον ο δικαιούχος είναι αλλοδαπός στον οποίο δεν έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα και έχει χορηγηθεί άδεια παραμονής για ανθρωπιστικούς λόγους.''

    · → περισσοτερα στοιχεια και εδω http://www.oga.gr/attach/odigos_oik_epidomata.pdf http://www.oga.gr/attach/entypoA21.pdf στις εννια κατηγοριες δικαιουχων για τα οικογενειακα επιδοματα οι εφτα αφορουν αλλοδαπους(και φυσικα στην κατηγορια ελληνας πολιτης συμπεριλαμβανεται και ο ελληνοποιημενος αλλοδαπος,ελληνας τσιγγανος,ελληνας μειονοτικος κλπ...),πλεον εχουν προστεθει ως δικαιουχοι και οι αλλοδαποι που πηραν πολιτικο ασυλο στην πατριδα μας,βρισκονται σε καθεστως επικουρικης προστασιας,για ανθρωπιστικους λογους,ανιθαγενεις κλπ...,φυσικα αλλοδαποι απο τριτες χωρες που τα τεκνα τους πηραν την ελληνικη ιθαγενεια με βαση τον νεο νομο για την ιθαγενεια(εγγραφη στη πρωτη ταξη δημοτικου)ειναι και αυτοι δικαιουχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα ιδια και με το φοιτητικο επιδομα,παλια το επαιρνε ελληνας πολιτης ή πολιτης κρατους -μελους της ε.ε. τωρα εχει επεκταθει και σε πολιτες τριτων χωρων αλλα και σε προσφυγες

    ουσιαστικα επιδοτουμε πλεον και επισημα τον αφανισμο μας,ιστορικα δεν πρεπει να υπαρχει αλλος λαος που να επελεξε να αυτοκτονησει ετσι συνειδητα και να πληρωνει απο πανω και την αντικατασταση του

    παλαιοτερη σχετικη ειδηση:

    ας ειναι καλα και το στε που με τις αποφασεις του θα συμβαλει στον γρηγοροτερο αφανισμο μας

    η παρακατω αποφαση θα αποτελεσει και την οριστικη ταφοπλακα για το εθνος μας,η ελληνικη δικαιοσυνη και το στε(που στην ουσια λειτουργουν ως ΜΚΟ)θα συμβαλουν στην γρηγοροτερη αντικατασταση των ντοπιων γηγενων ελληνων με ολων των ειδων λαθροεποικιστων:

    ΣτΕ: Η βασική προϋπόθεση για την χορήγηση επιδόματος σε τρίτεκνες αλλοδαπές μητέρες που διεκόπη το 2012 - ΣτΕ: Επίδομα 3ου παιδιού και στις μητέρες από μη ευρωπαϊκές χώρες

    http://www.pronews.gr/portal/20161214/ellada/dimosia-taxi/67/ste-i-vasiki-proypothesi-gia-tin-horigisi-epidomatos-se-triteknes
    http://www.capital.gr/epikairotita/3177087/ste-epidoma-3ou-paidiou-kai-stis-miteres-apo-mi-europaikes-xores

    ''Ειδικότερα, Μολδαβή υπήκοος και κάτοχος δελτίου διαμονής στην Ελλάδα ως σύζυγος πολίτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και με δικαίωμα πρόσβασης στην αγορά εργασίας (σύμφωνα με το Π.Δ. 106/2007) είναι παντρεμένη με υπήκοο Ρουμανίας ο οποίος είναι κάτοχος άδεια διαμονής στην Ελλάδα, ως πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εργαζόταν στη χώρα μας, μόλις το 2008 γέννησε το τρίτο παιδί της (τα δύο προηγούμενα παιδιά της γεννήθηκαν το 2004 και το 2005), ζήτησε από τον ΟΓΑ την χορήγηση του επιδόματος τρίτου παιδιού. Να σημειωθεί ότι μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του ΣτΕ η εν λόγω μητέρα απέκτησε και 4ο παιδί. Πάντως, όλα τα παιδιά της έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα.

    Σύμφωνα με το ΣτΕ δικαιούχος του επιδόματος τρίτου παιδιού είναι η μητέρα, η οποία είναι Ελληνίδα ή πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, άλλως πολίτης τρίτου κράτους με παιδιά ελληνικής υπηκοότητας ή υπηκοότητα κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.''

    → εμ βεβαια θα εμεναν απ'εξω,πληρωνει το κοροιδο ο ελληνας,στους παντες τα δινουν(και φυσικα ολων των ειδων τις παροχες και επιδοματα)ειτε προκειται για πολιτες της ε.ε. ειτε για πολιτες τριτων χωρων ειτε ελληνοποιημενων αλλοδαπων(παιδιων ή γονεων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive