Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Στο Καστελόριζο έστειλε το ΠΝ αιφνιδιαστικά το ΠΑΝΟΠΛΟ υποβρύχιο S-117 «Αμφιτρίτη». ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ. Μη προγραμματισμένη  επίσκεψη πραγματοποίησε το υποβρύχιο Αμφιτρίτη S-117 τύυο209/1200 κλάσης Ποσειδών στην ακριτική Μεγίστη εν μέσω τουρκικών προκλήσεων οι οποίες έφτασαν να αποκαλέσουν το Αγαθονήσι ως τουρκικό...

Η παρουσία του υποβρυχίου του ΠΝ στην περιοχή του Ν.Α, Αιγαίου είναι μια υπενθύμιση στην Τουρκία ότι η αναθεωρητική πολιτική της αναφορικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς των νήσων στην περιοχή των Δωδεκανήσων είναι απόλυτα ανεδαφική και η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί κανενός είδους τετελεσμένο, όχι μόνο στα Δωδεκάνησα αλλά οπουδήποτε στο αιγαίο.
Σε ότι αφορά τα χαρακτηριστικά του υποβρυχίου το μήκος του ανέρχεται στα 55,8 μ. το πλάτος στα 6,26μ., και το μέγιστο ύψος ιστών στα 11,3 μ. Έχει μέγιστο εκτόπισμα 1285 τόνους (σε κατάδυση) και 1180 στην επιφάνεια. Μπορεί να αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα 12 κόμβων την επιφάνεια και 22 κόμβων σε κατάδυση.
Είναι εξοπλισμένο με 8 τορπιλοσωλήνες των 533 χλστ. ενώ διαθέτει το προηγμένο σύστημα διευθύνσεως βολής «SINBANDS» που του επιτρέπει την προσβολή οποιουδήποτε πρακτικά στόχου επιφανείας. Ο εξοπλισμός SONAR είναι της Γερμανικής εταιρείας ATLAS ELEKTRONIK. Αποτελείται από SONAR ενεργητικής και παθητικής ερεύνης και συσκευή παθητικής μέτρησης απόστασης.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητò Ιστολόγιο «Σκεφτόμαστε Ελληνικά». Θέμα SOS !!!
    Αυτή η είδηση, είναι πιό ΝΕΑ, γι αυτόν τον ΝΕΟ χάρτη των Αλβανών και είναι πάρα πολύ Σοβαρή !!!
    Εκεί στο Υπουργείο Εξωτερικών, η ανικανότητα και η αδιαφορία τους θα μας στοιχίσει πολύ ακριβά!
    Δημοσιεύστε ατόφια την ανάρτηση με τις εικόνες σε σειρά και τις περιγραφές από κάτω.
    Είναι πολύ σοβαρό και ουδείς ασχολείται !!!
    Δείτε εδώ: http://imgur.com/a/QM8LY
    Κλειδί για το μέλλον αποτελεί η προφητική ρήση του Αγίου Γέροντος Παϊσίου για τις απειλητικές βλέψεις των Αλβανών που περιγράφεται στο τέλος της ανάρτησης, και που ελάχιστοι γνωρίζουν!
    Ο Θεός να μας λυπηθεί γι αυτό που έρχεται!
    Παρακαλούμε αναρτήστε το, διαδώστε το!!!
    http://imgur.com/a/QM8LY

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive