Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΩΡΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΟ. ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΚΕΤΣ: "Η ΥΓΕΙΑ"


«Αν μείνετε ανένδοτος θα έχουμε εκλογές», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στον πρωθυπουργό αναφερόμενος στο ζήτημα της αξιολόγησης, κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στην «Ώρα του πρωθυπουργού»....
«Ανησυχούμε για την οικονομία και την πορεία της διαπραγμάτευσης, ενόσω δεν τελειώνει και ακούγονται μύρια όσα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.
Μιλώντας για την υγεία ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι για να υπάρχει υγεία, πρέπει να υπάρχει και οικονομία, ενώ καυτηρίασε τη στάση του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη στο ζήτημα του εφάπαξ των 27 χιλιάδων, του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ. Μάλιστα ζήτησε να ενημερωθεί από τον κ. Τσίπρα για τις αμοιβές όλων των διοικητών, ακόμα και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive