Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΕΔΩ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΕΔΩ ΑΘΗΝΑ. Ολονύχτιο θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία - Έκαψαν δύο αυτοκίνητα. ΒΙΝΤΕΟ


Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης μιας κατασκευαστικής εταιρείας, όταν τρεις κακοποιοί άρπαξαν τον 41χρονο επιχειρηματία και ανάγκασαν να τους δώσει λεφτά από το χρηματοκιβώτιο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο μετά τις 8 το βράδυ, ο επιχειρηματίας έμπαινε στο σπίτι του στα Πατήσια όταν τρία άτομα με όπλα...
τον οδήγησαν στο εσωτερικό της οικίας του. Εκεί οι κακοποιοί απαίτησαν να τους δώσει χρήματα, όμως, δεν βρήκαν το ποσό που περίμεναν ότι θα βρουν και έτσι άρχισαν να τον απειλούν ότι θα τον σκοτώσουν και θα τον κάψουν ζωντανό.
Ο επιχειρηματίας ενέδωσε στις απειλές τους και έτσι ξεκίνησαν με δύο οχήματα, ένα το δικό του και ένα των κακοποιών, για τα γραφεία-έδρα της επιχείρησής του στο Καλαμάκι.
Στη συνέχεια, οι κακοποιοί άδειασαν το χρηματοκιβώτιό του και τον άφησαν ελεύθερο, αφού όμως πρώτα πήραν το αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν 125.000 ευρώ, ενώ τα δύο οχήματα βρέθηκαν καμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.
Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive