Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ: Επιδοτούν την φιλοξενία προσφύγων σε ελληνικά σπίτια!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΌΛΟΙ: Επιδοτούν την φιλοξενία προσφύγων σε ελληνικά σπίτια!
Άλλη μία δικαίωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου.  Ως το καλύτερο παιδί της Νέας Τάξης μετατρέπεται η Ελλάδα, προωθώντας πλέον ακόμη και την εθελοντική δια ... πληρωμής φιλοξενία προσφύγων σε ελληνικά νοικοκυριά....
 Όσο κι αν σε πολλούς αυτά ακούγονται πολύ μακρινά, εντούτοις η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες προθυμοποιείται να δώσει σύντομα κίνητρα σε ελληνικές οικογένειες προκειμένου αυτές να φιλοξενήσουν πρόσφυγες. Η αμοιβή θα γίνεται με τη μορφή ενός επιδόματος.  Ήδη, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΟΗΕ, φιλοξενούνται 594 άτομα σε ελληνικές οικογένειες, ως επί το πλείστον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  Με αποκλειστικά (αρχικά τουλάχιστον) ξένη χρηματοδότηση, οι ελληνικές οικογένειες θα λαμβάνουν ένα επίδομα 300 ευρώ, σε περίπτωση που δεχθούν να φιλοξενήσουν μία τετραμελή οικογένεια.   Όλα αυτά σε καθαρά εθελοντικό στάδιο εφαρμόζονται και τώρα, ωστόσο τα Ηνωμένα Έθνη στοχεύουν στην εντατικοποίηση και επέκταση του προγράμματος «Home for Hope».  Η εποχή που κάθε ελληνικό σπίτι υποχρεωτικά θα ανοίγεται σε ισλαμιστές σχεδόν έφτασε.

2 σχόλια:

  1. θα τους παραπετάξουν σε κτήρια χωρίς ρεύμα και νερό,ενώ έχουν πάρει λεφτά για να τους πάν σε ξενοδοχεία,να ξέρουν όμως οτι ερχόμαστε και θα ακυρώσουμε κάθε είδους διευκολύνσεις σε λάθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην αρχή θα τους βάλουν μέσα σαν φιλοξενούμενους και μετά θα βρουν έναν τρόπο να πάρουν τα σπίτια και θα πετάξουν έξω τους βλάκες ιδιοκτήτες. Γιατί νομίζετε κανένας /αληλέγγυος/δεν παίρνει στο σπίτι του τους λαθρομετανάστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive