Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Μπήκε για τα καλά η Ελλάδα στη νέα εποχή

Μπήκε για τα καλά η Ελλάδα στη νέα εποχή

Μαζί με τη Μ.Βρετανία πρωτοστατούν στη χρήση πλαστικού χρήματος.  Ανησυχητικά μεγάλη είναι η αύξηση της χρήσης πλαστικού χρήματος μέσω ανέπαφων συναλλαγών τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Μεγάλη Βρετανία, όπως διαπιστώνει ο...
Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως η χρήση των μετρητών έχει μειωθεί σημαντικά.  Το φαινόμενο αυτό είναι υπαρκτό και σταδιακά λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και για μικρότερες συναλλαγές.  Σύμφωνα με την εταιρεία eMarkerter, οι Βρετανοί καταναλωτές επιλέγουν τις ανέπαφες συναλλαγές επειδή προσφέρουν ταχύτητα και χαρακτηριστική ευκολία.  Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τους Έλληνες, συν το γεγονός ότι το κράτος από μόνο του προσφέρει σε μεγάλη μερίδα φορολογούμενων εκπτώσεις φόρων.   Μόνο στη χώρα μας το 2016 πραγματοποιήθηκαν 4,3 εκατομμύρια ανέπαφες συναλλαγές μέσω των πιστωτικών καρτών MasterCard. Στην αύξηση αυτή και την εξοικείωση των Ελλήνων στις ανέπαφες συναλλαγές, συνέβαλαν οι υποχρεωτικές εγκαταστάσεις μηχανημάτων POS σε χιλιάδες μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις ανά τη χώρα.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive