Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

XAΡΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!Επιστρέφουν οι τροϊκανοί σαδιστές μας, τι περιλαμβάνει η ατζέντα της Τρίτης

26-02-2017 - Media
Αρχίζουν εκ νέου την Τρίτη οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των κλιμακίων των τροϊκανών, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης. Το πρόγραμμα των συναντήσεων της Τρίτης έχει ως εξής:...

  • 10:30 - Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών & Περιουσίας Α.Ε.
  • 12:00 - Ενέργεια
  • 19:00 - Επισκόπηση
  • 20:30 - Δημοσιονομικά
«Σήμερα και αύριο» επιστρέφουν οι εκπρόσωποι των θεσμών για να συνεχίσουν την εργασία τους για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, ανακοίνωσε νωρίτερα τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Μ. Σχοινάς ανέφερε πως η Επιτροπή καλωσορίζει τη «συναντίληψη» που πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα οι τέσσερις θεσμοί και η οποία επιτρέπει την επιστροφή τους στην Αθήνα «στις αρχές αυτής της εβδομάδας». Ο ίδιος διευκρίνισε πως κάποιοι από τους εκπροσώπους των θεσμών αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα και κάποιοι αύριο.
«Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε στενά με τους υπόλοιπους εταίρους μας και είμαστε πεπεισμένοι πως λύσεις μπορούν να βρεθούν, όπως γινόταν πάντα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και να διασφαλιστεί η συνέχιση της προόδου και η εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων στο ελληνικό πρόγραμμα», κατέληξε ο Μ. Σχοινάς.

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΓΚΑΓΚΣΤΕΡΣ
    1.ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ
    Το ελληνικό χρέος, μια ευρωπαϊκή τραγωδία (βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους) [HQ]
    https://www.youtube.com/watch?v=I1XUzD146BI
    2.Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΠΟΤΕ ΟΛΑ,ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΤΑΙΠΕΔ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ,ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΣΜΑ, ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΚΓΗ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΟΥΜΕ.!!!

    ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.!!!

    ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, Το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μπορει να μην ειναι ικανη, αλλα ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ.!!
    Tο νομισμα απηχει ΣΧΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΧΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. !!
    https://www.youtube.com/watch?v=9EilikHIJgs

    Με την αποχωρηση απτην ευρωζωνη, αλλα ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ, θα ανακτησουμε την κυριαρχια στους νόμους μας, στους θεσμους μας, θα εχουμε τη δυνατοτητα να επιλεξουμε τι θελουμε για την οικονομια μας, και τι δεν θελουμε.!!!!
    Αν δεν λυσουμε το ΜΕΓΑ θεμα του ποιος εκδιδει το νομισμα, το ποιος ελεγχει τη νομισματικη κυκλοφορια, ολα τα μεσα παραγωγης να παρεις στα χερια σου, δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.!!!
    ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ ΔΕΝ ΘΑΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΑΧΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛΣ, ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ 1ον ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΚΑΙ 2ον ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΥΣΤΟ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ.!!!!

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ.!!!
    ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΑΣ Η ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ...

      ΟΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ,ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ,ΘΕΛΕΙ ΠΕΝΤΑΕΤΙΕΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...

      ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ,ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑ,ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΛΠ,ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΤΩ ΤΑ ΡΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ....

      ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ "ΣΚΙΖΩ ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ???

      ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ,ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΧΩΡΑ..!!

      ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΤΙΚΟΥ..
      http://www.wakeup.gr/products/tyu/



      Διαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive