Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Κρητικός εξηγεί πώς λειτουργεί το… φλας (Video)

Ξεκαρδιστικό βίντεο: Κρητικός εξηγεί πώς λειτουργεί το… φλας (Video) - Media
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κυκλοφορούν στους δρόμους, οι οποίοι πιστεύουν ότι οδηγούν καλύτερα και από τον Σουμάχερ στα νιάτα του. Ωστόσο, αυτοί οι οδηγοί συνήθως ξεχνάνε ένα σημαντικό κομμάτι του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δεν βγάζουν φλας ή αλάρμ όταν χρειάζεται. Ένας Κρητικός οδηγός ανέλαβε λοιπόν...
την επιμόρφωσή τους και εξηγεί μέσω βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την λειτουργία του φλας. Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

2 σχόλια:

  1. Αδερφε ξεχασες να διευκρινισεις οτι αυτο το "τσουτσουνι" το ανεβαζουν ή το κατεβαζουν ΠΡΙΝ αρχισουν να στριβουν και οχι αφου εχουν πατησει φρενο και εχουν κανει ηδη τη μιση στροφη και εχεις τρελλαθει εσυ να αναρωτιεσαι γιατι ο τσομπανης που εχεις μπροστα πατησε φρενο και ευχαριστεις το Θεο που σε φωτιζει και κρατας μεγαλη αποσταση ασφαλειας.Αυτη ειναι η ροδιτικη παραλλαγη που παει πακετο με την οδηγηση σε αποσταση ηλεκτρονιου απο τον προπορευομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive