Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ! Ποιο υπουργείο «παζαρεύει» ο Λεβέντης (video)

????? - ??? ??? ???????????? - ???????? ???.
Στην περίπτωση που η Ένωση Κεντρώων έμπαινε στην κυβέρνηση το υπουργείο  Οικονομικών είναι αυτό που θα ήθελε να αναλάβει η Ένωση Κεντρώων. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του kontra channel και απαντώντας σε σχετική ερώτηση...
αν το κόμμα του συμμετείχε στην κυβέρνηση ποιο υπουργείο θα του ταίριαζε περισσότερο, απάντησε πως «η πείρα μου επειδή είμαι άνθρωπος της πιάτσας σας, είναι μόνο για το υπουργείο Οικονομικών».
Και συνέχισε «δεν θα έκανα λάθη δηλαδή να παίρνω μέτρα για να πειραματιστώ. Εγώ θα έπαιρνα ένα μέτρο για να φέρω επενδύσεις. Αυτοί εδώ τι κάνουν, βάζουν ένα μέτρο για να δουν πως θα λειτουργήσει…»
Από την άλλη ο Βασίλης Λεβέντης είπε πως βλέπει ότι θα κλείσει η αξιολόγηση αν και πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του Αλέξη Τσίπρα υπάρχει η περίπτωση των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive