Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Ελληνίδα Υπουργός με μπούρκα ΚΑΙ κελεμπία - Για ποιο λόγο την φόρεσε

Ελληνίδα Υπουργός με μπούρκα - Για ποιο λόγο την φόρεσε

Μπούργκα !! φόρεσε η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά στο Ριάντ όπου βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Η κ. Κουντουρά είχε συναντήσεις με εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας για την περαιτέρω προώθηση της Ελλάδας ως δημοφιλούς προορισμού στη Σαουδική Αραβία. Στις συναντήσεις επισημάνθηκε η σημαντική αύξηση που καταγράφηκε στις τουριστικές ροές το 2016 από τη Σαουδική Αραβία προς την Ελλάδα, μετά από την εκεί επίσκεψη της Υπουργού Τουρισμού το 2015 και την επιτυχή διοργάνωση δύο workshops προώθησης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος την τελευταία διετία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

Σήμερα βρίσκεται στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Outbound Travel Mart (OTM) στο Μουμπάι της Ινδίας, όπου για πρώτη φορά συμμετέχει η Ελλάδα, με περίπτερο του ΕΟΤ και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών με παράγοντες της τουριστικής βιομηχανίας της Ινδίας.

1 σχόλιο:

  1. Δεν καλύφτηκε καλά!! Στομα και μύτη εκτός! Απαράδεκτη!! Λιγο στο δαχτυλάκι να εμοιαζε την Λεπέν θα την είχαν κάνει ηρωίδα! Κότα ε! Κότα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive