Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: «Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπισίτερ; Μπορεί; Ρωτάω». "Κακά" λόγια λες και ΣΙΓΟΥΡΑ θα σου βάλουνε ... "Πιπέρι"

Αποτέλεσμα εικόνας για Κώστα Κατσίκη
Την καταψήφιση από τους ΑΝΕΛ των άρθρων του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ίση μεταχείριση προανήγγειλε ο  Κώστης Κατσίκης. Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση, ο κ. Κατσίκης υποστήριξε...
ότι ακόμη και το δικαίωμα αυτοδιάθεσης ενός ανθρώπου πρέπει να υπόκειται σε οριοθετήσεις, ενώ διερωτήθηκε «τι θα συμβεί στην ψυχολογία ενός παιδιού αν η δασκάλα Α΄ Δημοτικού με το δικαίωμα αυτοδιάθεσής της προβεί σε αλλαγή φύλου και την επόμενη χρονιά πάει ως δάσκαλος». «Μπορεί ένας τρανσέξουαλ να είναι παιδαγωγός; Μπορεί ένας γκέι να είναι μπέιμπισίτερ; Μπορεί; Ρωτάω», είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, Μάριου Γεωργιάδη, ο οποίος τον ρώτησε: «Γιατί δεν μπορεί;». Ο κ. Κατσίκης του απάντησε: «Το ότι δεν αντιλαμβάνεστε γιατί δεν μπορεί δείχνει το IQ σας». Παίρνοντας αργότερα τον λόγο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «προφανώς ο κ. Κατσίκηςκρίνει από το δικό του IQ που παραπέμπει στο μεσαιωνικό σκοταδισμό, που η ίση μεταχείριση δεν μπορούσε να είναι δικαίωμα των ανθρώπων».  Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δήλωσε επίσης ότι ως κόμμα «μένουμε πιστοί στις θέσεις μας όταν είχαμε καταψηφίσει το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια» και τόνισε ότι καταψηφίζουν τα άρθρα «που νομιμοποιούν και ενισχύουν το Σύμφωνο». «Παραμένοντας πιστοί στις χριστιανικές μας αντιλήψεις ως Έλληνες πατριώτες θα συνεχίσουμε τον αγώνα για τις αρχές μας», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive