Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017

ΠΟΥ μας πάνε ρεεεεεε! Τέξας: Τρανσέξουαλ αγόρι κερδίζει πρωτάθλημα πάλης κοριτσιών. ΒΙΝΤΕΟ

Τέξας: Τρανσέξουαλ αγόρι κερδίζει πρωτάθλημα πάλης κοριτσιών
Ο 17χρονος Mack Beggs,  κερδίζοντας το πολιτειακό (Τέξας) πρωτάθλημα πάλης κοριτσιών, τελείωσε την σεζόν με 57 νίκες και 0 ήττες.  Το θέμα έχει δημιουργήσει πολλές συζητήσεις και διαφωνίες...
ενώ έχει επίσης αναγκάσει κάποιους γονείς να υποβάλλουν μήνυση στον οργανισμό που διοργανώνει το πρωτάθλημα, κυρίως επειδή ο Beggs περνάει αυτήν την περίοδο μια μετάβαση, από κορίτσι σε αγόρι, και για να το πετύχει αυτό, λαμβάνει ποσότητες τεστοστερόνης, πράγμα που του δίνει ένα άδικο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στις αντιπάλους του.
Παρά το ότι ο Beggs δήλωσε πως θα προτιμούσε να αντιμετωπίζει αγόρια, η πολιτεία του Τέξας έχει νόμο, όπου κάθε αθλητής και αθλήτρια πρέπει να ανήκει στην κατηγορία που αντιστοιχεί στο φύλο, το οποίο αναγράφεται στο πιστοποιητικό γέννησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive