Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ. Τουρκικά σκάφη εμπόδισαν ελληνικό στα Ίμια – Παρούσα τορπιλάκατος με Τούρκους αξιωματικούς! ΦΩΤΟ - ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

Νέο σκηνικό έντασης στο Αιγαίο, στο «κόκκινο» Ελλάδα και Τουρκία! Ένταση προκλήθηκε και πάλι σήμερα στο Αιγαίο όταν ελληνικό σκάφος άρχισε να κινείται από την Κάλυμνο προς τα Ίμια, σύμφωνα με τη «Χουριέτ» η οποία αναφέρει ότι αμέσως τουρκικά σκάφη το εμπόδισαν...

Νέο σκηνικό έντασης στο Αιγαίο, στο «κόκκινο» Ελλάδα και Τουρκία!
Ένταση προκλήθηκε και πάλι σήμερα στο Αιγαίο όταν ελληνικό σκάφος άρχισε να κινείται από την Κάλυμνο προς τα Ίμια, σύμφωνα με τη «Χουριέτ» η οποία αναφέρει ότι αμέσως τουρκικά σκάφη το εμπόδισαν.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το ελληνικό σκάφος που βρισκόταν σε αναμονή στην Κάλυμνο, 1.5 ναυτικά μίλια από τα Ίμια κατευθύνθηκε αρκετές φορές προς τα Ίμια. Τουρκικά σκάφη που ανέμεναν στις ακτές της Αλικαρνασσού, 3,8 ναυτικά μίλια από τα Ίμια, το εμπόδισαν, αναφέρει η «Χουριέτ».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Μιλλιέτ», σε απόσταση 20 μέτρων από τα Ίμια πέρασε στις 16.00 ώρα Τουρκίας τουρκική τορπιλάκατος μεταφέροντας 60 αξιωματικούς και στρατιώτες των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Η εφημερίδα, ωστόσο, αναφέρει ότι το ελληνικό σκάφος του λιμενικού που παρακολουθούσε από την Κάλυμνο δεν κινήθηκε ούτε καν ένα μέτρο.
Η «Μιλλιέτ αναφέρει ότι πρόκειται για την τουρκική πυραυλάκατο TCG 330 της κλάσης «Kılıç» που θα πει «Ξίφος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive