Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Παράταση κράτησης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών


Στην απόφαση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών επισημαίνεται ότι «δεν δύναται να εφαρμοστούν εναλλακτικά μέτρα», καθώς εκτιμάται ότι...
η «η συμπεριφορά τους αποτελεί πραγματική ενεστώσα και αρκούντως σοβαρή απειλή για τη δημόσια τάξη και εθνική ασφάλεια της χώρας».
Συνεπώς, οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί, οι οποίοι είχαν φτάσει στην Ελλάδα μία μέρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία, θα παραμείνουν κρατούμενοι στο αστυνομικό τμήμα του Ολυμπιακού Χωριού.

Ζητούν άρση της κράτησης τους οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, οδηγηθούν το μεσημέρι της Δευτέρας στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους για την κράτησή τους. Στηρίχθηκαν στην απόφαση του Αρείου Πάγου, που τους είχε αθωώσει από τις κατηγορίες.
Παρά την απόφαση των δικαστών, ο ταξίαρχος του τμήματος αλλοδαπών είχε παρατείνει την κράτησή τους για τρεις μήνες γιατί εκτίμησε πως είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια.

Συγκεκριμένα, στην απόφαση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι «δεν δύναται να εφαρμοστούν εναλλακτικά μέτρα», καθώς εκτιμάται ότι «η συμπεριφορά τους αποτελεί πραγματική ενεστώσα και αρκούντως σοβαρή απειλή για τη δημόσια τάξη και εθνική ασφάλεια της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive