Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

ΣΚΕΤΗ ΚΟΛΑΣΗ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤ' ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ 240 ΕΥΡΩ! ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ...


ΣΧΟΛΙΟ: Μ,μ,μ, σιγά τα μέτρα. Τα ΔΙΠΛΑ και ΤΡΙΠΛΑ θα πάρει ο Κούλης όπως διατυμπανίζει ο ΑΝΤΙπρόεδρός του Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτό που έρχεται είναι μια νέα- χειρότερη από την προηγούμενη κόλαση.... Με υπογραφή και αυτή της κυβέρνησης Τσίπρα. Η οποία μπορεί να έλεγε δεν έρχονται ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα, αλλά οι δανειστές - Σαδιστές είναι αυτοί που αποφασίζουν. Πριν από λίγη ώρα...
στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, δόθηκε το περίγραμμα των νέων μέτρων που έρχονται κατ΄απαίτηση βέβαια των τοκογλύφων. 
Δείτε τους πιο κάτω πίνακες. Εμείς απλά σας λέμε ότι δεν πρόκειται για σκληρό παζάρι όπως γράφει ο πίνακας, αλλά όλα είναι προσυμφωνημένα. Είναι παιχνίδι σικέ. Αρκεί να δώσετε προσοχή σε αυτό που επισήμανε ο Γιώργος Ρωμανιάς: ότι το 2018 η εθνική σύνταξη θα πέσει στα 240 ευρώ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive