Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo και η μοιραία Porsche - Η ζωή και οι σπουδές στις ΗΠΑ. ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ


ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ. Στην Εθνική Οδό και λίγα μόλις χιλιομετρά μακριά από τις κεντρικές αποθήκες του Jumbo βρήκε φρικτό θάνατο ο 24χρονος κληρονόμος της εταιρείας Jumbo Γιώργος Βακάκης συμπαρασύροντας μαζί τον συνοδηγό του, μια γυναίκα και το μωρό της.
Ο νεαρός Γιώργος Βακάκης μαζί με τον φίλο του και συνεργάτη του Ανδρέα Γεωργακόπουλο επέβαιναν στη μοιραία Porsche...
που έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο ΙΧ σε πάρκινγκ στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας προκαλώντας ένα φριχτό τροχαίο με συνολικά τέσσερις νεκρούς. Ο Γιώργος Βακάκης ήταν το νεαρότερο μέλος της γνωστής οικογένειας. O 24χρονος ήταν απόφοιτος της Σχολής Μωραΐτη, σπούδασε στο Μαϊάμι της Φλόριντα στην Αμερική, ενώ εργαζόταν ήδη στην εταιρία Jumbo, καθώς είχε αναλάβει το ηλεκτρονικό εμπόριο της επιχείρησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τον παιδικό του φίλο και συνεργάτη Ανδρέα Γεωργακόπουλο πήγαιναν στην Αράχωβα για την Καθαρά Δευτέρα.
Φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο facebook

Ο Γιώργος Βακάκης με τον παιδικό του φίλο Ανδρέα Γεωργακόπουλο
Ο παιδικός του φίλος και συνεπιβάτης στην μοιραία Porsche Ανδρέας Γεωργακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive