Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ!! Μια συγκλονιστική ιστορία! Του είπε αντίο με τον πιο συγκινητικό τρόπο… (ΦΩΤΟ-VIDEO) Οι " ένλογοι άνθρωποι", συνήθως, θα σε προδώσουν... Τα ... "άλογα"(;;;;) άλογα και ο σκύλος... ΠΟΤΕ!

alogo
Θεωρούνται από τα πιο έξυπνα ζώα, όχι μόνο λόγω κατανόησης εντολών και «επικοινωνίας», αλλά και λόγω της έντονης συναισθηματικής νοημοσύνης τους. Τα άλογα δεν είναι μόνο πανέμορφα, είναι και από τους καλύτερους συντρόφους του ανθρώπου…
 1
Στο video που ακολουθεί θα δείτε το άλογο ενός νεαρού άνδρα, ηλικίας 34 ετών, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, να θρηνεί πάνω από το φέρετρο του.

 2

Το δέσιμο των δύο, είναι εμφανές ότι ήταν μοναδικό και το υπέροχο αυτό ζώο, ως ένα ακόμα μέλος της οικογένειας δεν μπορεί να πιστέψει την τραγωδία.

 3

Το άλογο θρηνεί κλαίγοντας, στέκεται στα δύο του πόδια και φωνάζει, κουνάει το κεφάλι του και «λέει» αντίο με τον δικό του τρόπο.

 4

Το συμβάν έλαβε χώρα στη Βραζιλία και οι συγγενείς αναφέρουν ότι το άλογο και ο νεαρός είχαν μια απίστευτη φιλία, γι’ αυτό και έφεραν το τετράποδο ζώο στην κηδεία. Πίστευαν ότι έπρεπε να του δώσουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον φίλο του και να καταλάβει γιατί δεν θα επιστρέψει…
Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive