rottating banner

Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Προφυλακιστέες Ρούπα και Αθανασοπούλου. Τι δηλώνουν σε επιστολή που έδωσαν.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Προφυλακιστέες Ρούπα και Αθανασοπούλου
Η Πόλα Ρούπα κατά την έξοδό της από τα Δικαστήρια φώναξε "Ζήτω ο ένοπλος αγώνας για την επανάσταση" ενώ μαζί με την Αθανασοπούλου μεταφέρθηκαν στην ΓΑΔΑ....

Η δίωξη για τις δύο γυναίκες περιλαμβάνει δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα που αφορούν τα αδικήματα της:
1. συγκρότησης τρομοκρατικής οργάνωσης με την επιβαρυντική περίσταση της κατασκευής προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών με τρόπο έκταση και υπό συνθήκες που είναι δυνατόν να βλάψουν σοβαρά μια χώρα με σκοπό να εκφοβίσουν σοβαρά ένα πληθυσμό, να βλάψουν σοβαρά και να καταστρέψουν τις θεμελιώδεις, συνταγματικές, πολιτικές και οικονομικές δομές.
2. διακεκριμένης κλοπής με σκοπό την τέλεση τρομοκρατικών πράξεων. Οι πλημμεληματικές κατηγορίες που απαγγέλθηκαν αφορούν τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της άρνηση δακτυλοσκόπησης.
Αποτέλεσμα εικόνας για Προφυλακιστέες Ρούπα και Αθανασοπούλου
Tην ίδια ώρα οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα τόσο στις τηλεφωνικές επικοινωνίες όσο και στις σημειώσεις που βρέθηκαν στο σπίτι της 48χρονης.
Σε επιστολη που έδωσαν στη δημοσιότητα η Πόλα Ρούπα και η 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, δηλώνουν "επαναστάτριες", λέγοντας ότι δεν έχουν πρόθεση να απολογηθούν για τη δράση τους, και επαναλαμβάνουν ότι προχωρούν σε απεργία πείνας και δίψας έως ότου το 6χρονο παιδί της Ρούπα και του Μαζιώτη παραδοθεί στους συγγενείς τους.
IMG 0953
Ρούπα και Αθανασοπούλου αντιμετωπίζουν κατηγορίες που αφορούν την συμμετοχή τους σε νέα τρομοκρατική οργάνωση που δεν αφορά τον "Επαναστατικό Αγώνα" ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

IMG 0958

IMG 0955

IMG 0956
IMG 0957

Οι δύο γυναίκες στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, με την Πόλα Ρούπα να φωνάζει για το ανήλικο παιδί της, το οποίο ήταν παρόν στη σύλληψη της μητέρας του τα ξημερώματα της Πέμπτης κι έκτοτε βρίσκεται φρουρούμενο στο νοσοκομείο Παίδων.
«Κρατάνε φρουρούμενο το παιδί μου, τα σκουλήκια. Είναι αιχμάλωτος πολέμου 6 χρονών παιδί», φώναξε η Πόλα Ρούπα κατά τη μεταφορά της υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, στον ανακριτή, στην Ευελπίδων, όπου βρίσκονται η μητέρα της, η αδελφή της και ο σύζυγός της, για να της συμπαρασταθούν.
Νωρίτερα, κατά την μεταφορά της στο κτίριο 16 της Ευελπίδων, η Πόλα Ρούπα φώναξε "ζήτω η επανάσταση".
Σημειώνεται ότι η Πόλα Ρούπα ξεκίνησε ήδη από την Πέμπτη απεργία πείνας και δίψας, ζητώντας να ικανοποιηθεί το αίτημά της να αναλάβουν την φροντίδα του γιου της η μητέρα και η αδελφή της.
IMG 0934
Πηγή: CNN Greece
IMG 0893 copy
Πηγή: CNN Greece
Απεργία πείνας και δίψας με το ίδιο αίτημα ξεκίνησε και ο Νίκος Μαζιώτης, σύντροφος της Ρούπα και πατέρας του ανήλικου αγοριού.
Σε ανακοίνωσή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Νίκος Μαζιώτης κάνει λόγο για «απαγωγή του γιου τους από το κράτος», προκειμένου να τους «εκδικηθεί για τις επιλογές αγώνα που κάναμε, του ένοπλου αγώνα».

Η Πόλα Ρούπα συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης έπειτα από γιγαντιαία επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, στο διαμέρισμά της στην Ηλιούπολη, την ίδια ώρα που στον Άγιο Δημήτριο οι Αρχές περνούσαν χειροπέδες και στην 25χρονη, η οποία παραδέχτηκε στον εισαγγελέα τη συμμετοχή της στον Επαναστατικό Αγώνα.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό από την Αστυνομία, ότι το κατηγορητήριο για την 25χρονη άλλαξε με βάση στοιχεία και ευρήματα που προέκυψαν από το σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα στην οδό Ζαϊμη στην Ηλιούπολη και ενώ αρχικά ήταν για υπόθαλψη, προστέθηκε και η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive