Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ. ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ & ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΚΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΦΩΤΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρος Κωνσταντίνου.

«Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα κινήματα της Αμερικής, καθώς και όλης της Ευρώπης, 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρος Κωνσταντίνου.
καθώς η άνοδος τους Τραμπ είναι αέρας στα πανιά του ρατσισμού», 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρος Κωνσταντίνου.
δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο συντονιστής της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρος Κωνσταντίνου ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ
Αποτέλεσμα εικόνας για Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τον Φασισμό (ΚΕΕΡΦΑ) Πέτρος Κωνσταντίνου.
 «Δίνουμε μάχη για τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα δικαιώματα των γυναικών και των προσφύγων...
προκειμένου να αποτρέψουμε τη μετατροπή της Αμερικής σε κέντρο ρατσισμού και να αποτρέψουμε έναν πόλεμο με την Κίνα, όπως έχει εξαγγείλει ο Τράμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κωνσταντίνου,

 προσθέτοντας ότι «το κίνημα που διαμορφώνεται σε όλο τον κόσμο θυμίζει τα αντίστοιχα κινήματα ενάντια στον πόλεμο του Βιετνάμ, του Σιάτλ, ενάντια στην πολιτική Μπους».
Εξάλλου στη μία το μεσημέρι συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της ανάληψης της προεδρίας των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ, πραγματοποίησαν έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία οργανώσεις και κινηματικές συλλογικότητες από τον χώρο της Αριστεράς, του αντιφασισμού-αντιρατσισμού και των κοινωνικών και πολιτικών δικαιωμάτων, που ανάρτησαν πανό και πλακάτ κατά του νεοεκλεγέντος Αμερικανού προέδρου. Η συγκέντρωση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί ακριβώς μπροστά στην πρεσβεία, ωστόσο η πρόσβαση αποκλείστηκε νωρίς από δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία παρέταξε εννέα κλούβες των ΜΑΤ, τη μία πίσω από την άλλη κατά μήκος του κτιρίου.
Ανάλογες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με αφορμή την εκλογή Τραμπ. Σε λίγη ώρα, άλλη μία συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, μπροστά από την αμερικάνικη πρεσβεία, από μέλη και φίλους του αμερικανικού Δημοκρατικού Κόμματος στην Ελλάδα, στο πλαίσιο της έκφρασης αλληλεγγύης και κατά το πρότυπο της σημερινής μεγάλης πορείας οργανώσεων υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών στην Ουάσινγκτον.

2 σχόλια:

  1. η μαντηλα παει συννεφο γεματο με λαθρομεταναστες-αλλοδαπους,αφελληνισμος παντου,τωρα και σε πορειες κλπ... που απεικονιζουν το ζωφερο μελλον(ουσιαστικα εχει ηδη φτασει)της Ελλαδας,λιγοστευουν ολο και περισσοτερο οι ελληνες και τα ελληνοπουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δεν ανήκω σε αυτήν την ελίτ της υψηλής διανοήσεως όπως αυτά τα τομάρια που διαδηλώνουν κατά ενός Προέδρου που εκλέχθηκε από τους πολίτες των ΗΠΑ σύμφωνα με τις διαδικασίες που ορίζει το Σύνταγμα της χώρας τους.

    Ας μας εξηγήσουν λοιπόν με ποιά πολιτική πράξη του Προέδρου DONALD TRUMP διαφωνούν, γιατί
    αν δεν κάνω λάθος, ο Πρόεδρος ορκίσθηκε μόλις προ ολίγων ωρών.

    Διαφωνούν με τον άνθρωπο DONALD TRUMP, ποιοί αυτοί; γιατί; μήπως ανήκουν σε κάποιο εκλεκτό είδος και δεν το καταλάβαμε;

    Πιστεύουν ότι μπορούν να υποδεικνύουν στους πολίτες των διαφόρων χωρών το τι θα κάνουν;

    Τα ερωτήματα είναι ρητορικά, διότι δεν πιστεύω ότι και ο πλέον καλόπιστος άνθρωπος θα μπορούσε να δεχθεί οποιαδήποτε εξήγηση από τέτοιου είδους πολιτικο-κοινωνικά κατακάθια.

    Όταν βλέπουμε αυτά τα φαινόμενα, ε τότε ο λαός τον ΗΠΑ σίγουρα έκανε την σωστή εκλογή και υπάρχει ελπίδα ότι ο DONALD TRUMP θα είναι ένας πολύ καλός Πρόεδρος.

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive