Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Είδηση-ΣΟΚ: Σε άμεσο κίνδυνο τα Ελληνόπουλα από τους «στοκ ανθρώπους»

Είδηση-ΣΟΚ: Σε άμεσο κίνδυνο τα Ελληνόπουλα από τους «στοκ ανθρώπους»
Μουσουλμάνοι παράνομοι «μετανάστες» από το Αφγανιστάν,  οι οποίοι φυσικά ήρθαν από την Τουρκία έχουν δημιουργήσει κύκλωμα στην Βουλγαρία και δεν αποκλείεται το ίδιο να έχει ξεκινήσει να συμβαίνει και στην Ελλάδα.  Η συγκεκριμένη είδηση είναι πάρα πολύ σοβαρή...
και πρέπει να ληφθεί υπόψη από τις ελληνικές Αρχές.  Οι μουσουλμάνοι στην γειτονική μας χώρα είναι πρώτοι στα κυκλώματα ναρκωτικών αλκοόλ και πορνείας σε μια βουλγαρική πόλη, όπου φεύγουν από το hot spot όπου βρίσκονται και αλωνίζουν.  Μεταξύ άλλων βιάζουν ομαδικά ανήλικα αγόρια!  Το παρακάτω βίντεο αποτελεί καμπανάκι για την Ελλάδα αλλά και δικαίωση του Λιακόπουλου, ο οποίος έχει προειδοποιήσει πως οι «στοκ άνθρωποι» μεταφέρονται από την Νέα Τάξη στην Δύση και μετά ρίχνονται στην εγκληματικότητα, τα ναρκωτικά, το εμπόριο οργάνων και την πορνεία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive