Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Γιαγιά πέθανε απο μαγκάλι, ηλικιωμένος καίει χαρτιά για να ζεσταθεί και τα μνημονιακά καθάρματα μιλάνε για… «αιθαλομίχλη»!

«Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος σε πλατεία καίει χαρτιά για να ζεσταθεί…», ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία όταν τη συναντήσαμε στο facebook. Κι ενώ χιλιάδες συμπολίτες μας προσπαθούν να ζεσταθούν όπως μπορούν, έχεις τους άθλιους και αναίσχυντους κυβερνητικούς να σου μιλάνε για «αιθαλομίχλη»...
από τα τζάκια! Πόσοι μείνατε είπαμε στη Βουλή; 152 μείνατε; Πλησιάζει το τέλος σας μνημονιακά καθάρματα! 
Αποτέλεσμα εικόνας για Οι αναθυμιάσεις από το μαγκάλι στοίχισαν τη ζωή σε 78χρονη
Νεκρή από εισπνοή αναθυμιάσεων διακομίσθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο νοσοκομείο της Κομοτηνής μια 78χρονη γυναίκα, όπως επιβεβαίωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο ο διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής, Γιώργος Φιλιππίδης. Η 78χρονη είχε ανάψει μαγκάλι για να ζεσταθεί, καθώς στην περιοχή επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά αποκοιμήθηκε, με αποτέλεσμα να εισπνεύσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τις αναθυμιάσεις, γεγονός που στάθηκε μοιραίο για τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive