Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ. Κινδυνεύει η ζωή χιλιάδων πολιτών απο 5 πόντους χιόνι. Ολονύκτια επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στην Κορίνθου-Πατρών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Ολονύκτια επιχείρηση απεγκλωβισμού οδηγών στην Κορίνθου-Πατρών - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Συνεχίζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό εκατοντάδων πολιτών που έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου μεταξύ των κόμβων Αιγίου και Καλαβρύτων. Το βράδυ του Σαββάτου η Περιφέρεια υπολόγιζε τους εγκλωβισμένους σε περίπου 3.000....

Οι δυνάμεις που επιχειρούν στο ύψος της Ακράτας έχουν φθάσει τους 55 πυροσβέστες με 26 οχήματα, δίνοντας προτεραιότητα σε παιδιά και γυναίκες, που θα μεταφερθούν σε ασφαλή σημεία.
Οι πυροσβέστες καλούν τους εγκλωβισμένους επιβάτες, είτε να επιβιβαστούν σε οχήματα της υπηρεσία, είτε - όσοι αρνούνται να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους - με τη συνδρομή εκχιονιστικών μηχανημάτων να τους ακολουθήσουν προς ασφαλή σημεία. Επίσης, οι πυροσβέστες φρόντισαν να απομακρυνθούν οι επιβάτες τριών λεωφορείων.
Προκειμένου να αποφευχθεί ο εγκλωβισμός και άλλων οχημάτων, η τροχαία αυτοκινητόδρομων επιβάλλει αναστροφή των οχημάτων στο ύψος των διοδίων του Κιάτου (ρεύμα προς Πάτρα) και στο ύψος των διοδίων του Ρίου (ρεύμα προς Αθήνα), καθώς στο 165ο χλμ εξελίσσεται ευρεία επιχείρηση αποχιονισμού. Το τμήμα αυτό του αυτοκινητόδρομου είναι εντός κυκλοφοριακής ρύθμισης με μία λωρίδα ανά κατεύθυνση)».
Τα εκχιονιστικά μηχανήματα της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μαζί με εκείνα της «Ολυμπίας Οδού» επιχειρούν διαρκώς, προκειμένου να παραμείνει ανοικτή η παλαιά εθνική οδός όπου έχει διοχετευθεί η κυκλοφορία.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε ότι «είναι μεγάλος ο αριθμός των αυτοκινήτων που κινούνται στην παλαιά εθνική για αυτό και η ροή είναι πολύ αργή, αφού έχει μεταφερθεί όλο το κύμα των αυτοκινήτων».
Ο κ. Κατσιφάρας ανέφερε, επίσης, ότι άνοιξε ένα σχολείο στο Διακοφτό για να χρησιμοποιηθεί ως κατάλυμα από όσους οδηγούς και επιβάτες το επιθυμούν.
Σε ότι αφορά στην νέα εθνική οδό, και στο σημείο που εγκλωβίστηκαν τα αυτοκίνητα, ο Απόστολος Κατσιφάρας είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι αποκαθίσταται σταδιακά η κυκλοφορία προς Πάτρα.
Δείτε το βίντεο του Alpha με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες εγκλωβισμένων οδηγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive