Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΗΡΊΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ; ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥΟι  κομμουνιστές που εμείς οι παλαιοί ζήσαμε υπήρξαν προδότες της Ελλάδος. 
α) Ενεργώντας ως 5η Φάλαγγα στη Μικρασιατική Εκστρατεία. 
β) Στην Γ΄ Διεθνή συμφώνησαν να γίνει ανεξάρτητο κράτος η  Μακεδονία μας.
γ) Στον Β! ΠΠ ήταν σύμμαχοι των Γερμανών και κατηγορούσαν το Μεταξά ως ιμπεριαλιστή που αντιστάθηκε στον Ιταλό και  Γερμανό μέχρι που η Σοβιετία μπήκε στο πόλεμο το 41 με τους συμμάχους. Τότε το ΚΚΕ δημιούργησε το ΕΑΜ και παρέσυρε  πολλούς πατριώτες, που πίστεψαν ότι οι κομμουνιστές θα έκαναν αντίσταση στο Γερμανό, ενώ στόχος  ήταν να εξουδετερώσουν στις εθνικές αντιστασιακές οργανώσεις του ΕΔΕΣ,του ΕΚΚΑ(5/42),την ΠΕΑΝ κ.α...
 και να κρατούν τις δυνάμεις τους προετοιμαζόμενοι να καταλάβουν την εξουσία στην Ελλάδα με την πτώση του Γ' Ράιχ. Στη συνέχεια οι συμμορίτες του ΚΚΕ σήκωσαν τα όπλα κατά της νόμιμης Ελλάδος  μέχρι να συντρίβουν το 1949  στο Γράμμο. Σήμερα πάλι οι ΤσιπροΚουτσούμπες καταστρέφουν τη χώρα στηρίζοντας τους λάθρο σε βάρος  των Ελληνικών νοικοκυριών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive