Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Ιδού οι απάτες της Νέας Τάξης – ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι συνέβη στην Αίγυπτο

Ιδού οι απάτες της Νέας Τάξης – ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι συνέβη στην Αίγυπτο
Το υπουργείο Εσωτερικών της Αιγύπτου ανακοίνωσε την σύλληψη πέντε ανθρώπων,  οι οποίοι «σκηνοθετούσαν» ψεύτικα βίντεο με σκηνές από το Χαλέπι, προκειμένου να κατηγορηθούν η Ρωσία και ο Συριακός Στρατός για σκοτωμούς αμάχων.  Συμμετείχαν σε αυτά και παιδιά.  Όπως μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα «Independent», τα πέντε άτομα συνελήφθησαν στο Πορτ Σάιντ, όπου έκαναν γυρίσματα...
που υποτίθεται πως δείχνουν τα συντρίμμια αεροπορικών επιδρομών στην πόλη του Χαλεπίου.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κάμεραμαν, οι βοηθοί του και οι γονείς των δύο παιδιών που εμφανίζονται στα βίντεο, συνελήφθησαν επ΄αυτοφόρω, όταν η αστυνομία βρέθηκε σε ένα εργοτάξιο υπό κατεδάφιση, στο οποίο λάμβαναν χώρα τα γυρίσματα.   Εν συνεχεία, η ομάδα φέρεται να παραδέχτηκε πως είχε προγραμματίσει να διανείμει την «δουλειά» τους μέσω των social media, πλασάροντάς τες ως σκηνές τραυματισμών και καταστροφών στο Χαλέπι.  Το ΥΠΕΣ της Αιγύπτου δημοσιοποίησε μάλιστα βίντεο στο facebook, όπου εμφανίζεται ένα οκτάχρονο κορίτσι που φοράει ένα λευκό φόρεμα και επιδέσμους με κόκκινους λεκέδες.  Στο χέρι της κρατά ένα αρκουδάκι!  Επιπλέον, ένα δωδεκάχρονο αγόρι δίνει δήθεν συνέντευξη, μιλώντας για το πως είναι η ζωή κάτω από τις υποστηριζόμενες από την Ρωσία, αεροεπιδρομές της Συριακής κυβέρνησης., από την Αίγυπτο για την Συρία.  Όπως τονίζουν οι αιγυπτιακές Αρχές, εκείνο που τράβηξε την προσοχή του διευθυντή της αστυνομίας, ήταν το φόρεμα του κοριτσιού, που ήταν καλυμμένο με κόκκινη μπογιά.  
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive