Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Στο Μαξίμου ο Ν. Αναστασιάδης."Υφαίνουν" το νεο σχέδιο ΑΝΑΝ; ΦΩΤΟ

Στο Μαξίμου ο Ν. Αναστασιάδης
ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ. Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, στο Μέγαρο Μαξίμου...

Αντικείμενο των συζητήσεων αποτελεί ο συντονισμός Αθήνας - Λευκωσίας για τις διαπραγματεύσεις του Κυπριακού, εν όψει και των κρίσιμων συνομιλιών στη Γενεύη, στις 9 Ιανουαρίου.
Ειδική μνεία αναμένεται να γίνει στο ζήτημα της ασφάλειας και των εγγυήσεων, αλλά και στη σύνθεση της διάσκεψης της 12ης Ιανουαρίου, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές.
Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκονται επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Παρασκευόπουλος.
Τον Κύπριο πρόεδρο συνοδεύουν ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, τα μηνύματα από την Άγκυρα δεν είναι ενθαρρυντικά, καθώς η τουρκική πλευρά επιμένει στη διατήρηση του συστήματος εγγυήσεων, με διαφοροποιημένη μορφή, και στην παρουσία στρατευμάτων.
1
1
1
1
1
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive