Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ποιό "ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ" πεθαίνεις. Αντιδράσεις για τον παλαιστή που "μονομαχεί" με μοσχαράκια στα Τρίκαλα – ΒΙΝΤΕΟ

Αντιδράσεις για τον παλαιστή που μονομαχεί με μοσχαράκια στα Τρίκαλα – ΒΙΝΤΕΟ
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προβολή ενός βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας παλαιστής να «μονομαχεί» με ένα μοσχάρι, στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ με επίκεντρο την γενέτειρα του αθλήματος της πάλης στην Αρχαία Ολυμπία. Σύμφωνα...
με το trikalanews.gr, το περιστατικό έγινε στην Αγρελιά Τρικάλων, το πιο ορεινό χωριό του Δήμου Τρικκαίων γενέτειρα Ολυμπιονικών, Παγκόσμιων και Πανευρωπαϊκών αθλητών της Πάλης, όπου ξεκίνησαν οι λήψεις για το ντοκιμαντέρ.  Στόχος του ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με το trikalanews.gr, εμπνευστής του οποίου είναι ο Καθηγητής Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ Χρήστος Κόλλιας, είναι να αποσταλεί στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, και να επισημανθεί η αναβάθμιση του αθλήματος της Πάλης με επίκεντρο την γενέτειρα του αθλήματος την Αρχαία Ολυμπία, ενώ ταυτόχρονα να συμβάλει στα μέγιστα στο αίτημα της Ελλάδας να δημιουργηθεί Παγκόσμιο Κέντρο Πάλης στη χώρα μας συνδυάζοντας αρμονικά την άθληση, την φιλοσοφία και την μουσική.  Ο Τρικαλινός Πρωταθλητής της Ελευθέρας και Ελληνορωμαϊκής Πάλης, Κώστας Αβράμης κλήθηκε να ανταποκριθεί στην αναβίωση του μύθου του Μίλων του Κροτωνιάτης (6ος π.Χ. αιώνας, οποίος ήταν παλαιστής από την Μεγάλη Ελλάδα, είχε στεφανωθεί σε 6 Ολυμπιάδες, για την ρώμη και την μυϊκή του δύναμη, καθώς είχε σηκώσει στους ώμους του έναν ταύρο 4 ετών ενώ κατανάλωνε 5 κιλά κρέας, άλλα τόσα σε ψωμί και έπινε σχεδόν 10 λίτρα κρασί σε κάθε του γεύμα.  Στο βίντεο ο Κώστας Αβράμης πάλεψε με το μοσχάρι και κατάφερε να του επιφέρει λαβές, «χωρίς να τραυματίσει το άγριο ζώο», όπως επισημαίνεται.  Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις, αλλά και από χρήστες του διαδικτύου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίοι κάνουν λόγο για κακοποίηση του ζώου.

1 σχόλιο:

  1. Ἔλεοοοοοοος!!
    Τὶ εἶναι αὐτὰ τὰ κουφά ρὲπαιδιά;
    Τὶ διασυρμὸς τῆς Ἑλληνικῆς γλώσσης εἶναι αὐτός;;
    Τὶ εἶναι αὐτὸ τὸ ὁποῖον διαβάζομεν εἰς τὸ ἄρθρον; Αυτὸ τὸ περί τοῦ "μύθου του Μίλων του Κροτωνιάτης";
    Ἀντὶ τοῦ ὀρθοῦ "μύθου τοῦ ΜΙΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΚΡΟΤΩΝΙΑΤΟΥ";
    Ξεφτίλααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive