Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

ΜΠΛΙΑΧ! Ρωσίδα μοντέλα «βγάζει τα χείλη της» on camera για να φάει. Μετά θα βγάλει την περούκα, τα μάτια, τη μύτη, το βυζί, τον κώλο; Και ΤΙ "αυθεντικό" θα μείνει; ο σκελετός; ΒΙΝΤΕΟ

Ρωσίδα celebrity «βγάζει τα χείλη της» on camera για να φάει
Οι φίλοι της 47χρονης μαγνητοσκόπησαν τη διαδικασία με ένα smartphone και δείχνουν τη στιγμή που απομακρύνει τα περιττά χείλη της! Αποκαλύπτει μάλιστα ότι η διαδικασία δεν είναι εντελώς ανώδυνη ενώ το βίντεό της έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral, έχοντας πάνω από 125.000 προβολές...

klorks1
Ορισμένοι χρήστες που σχολίασαν ανέφεραν ότι βρίσκουν το βίντεο ενοχλητικό, ενώ άλλοι έγραψαν ότι τουλάχιστον τώρα ξέρουν τι κάνει η ηθοποιός για να αλλάξει τις εμφανίσεις της για την παράσταση στην οποία εμφανίζεται. Στο τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει, υποδύεται μια πλούσια ξανθιά που ζει σε μια ακριβή γειτονιά της Μόσχας, εκεί που οι τιμές των ακινήτων είναι από τις υψηλότερες στον κόσμο.
Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που η συγκεκριμένη τηλεπερσόνα τραβάει τα βλέμματα καθώς πριν από λίγο καιρό είχε φιλήσει στο στόμα μια άλλη τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια συναυλίας.
klorks2
«Χρειάζεται να βγάλεις τα χείλη σου πριν από το γεύμα;». Αυτή την ερώτηση έκανε η celebrity της ρωσικής τηλεόρασης Evelina Bledans, παρουσιάζοντας την προσεκτική απομάκρυνση των δικών της χειλιών σε ένα βίντεο στο Instagram.
Η τηλεοπτική παρουσιάστρια και κωμική ηθοποιός σόκαρε τους θαυμαστές της, δείχνοντας πως βγάζει τα χείλη από σιλικόνη που έχει έτσι ώστε να μπορεί να φάει δύο μπουκιές. Όπως αναφέρει, χρειάζεται να τα φοράει για έναν από τους πιο γνωστούς της ρόλους αλλά είναι ιδιαίτερα άβολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive