Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

"Κακόμοιρος" Μαροκινός επιτέθηκε και προσπάθησε να βιάσει νεαρή σε δρόμο των Χανίων

Στιγμές τρόμου έζησε το βράδυ του Σαββάτου μια νεαρή στα Χανιά, που κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της σε δρόμο κοντά στα δικαστήρια της πόλης! Σύμφωνα με το flashnews.gr, η 20χρονη Χανιώτισσα περπατούσε στην οδό Κ. Μάνου, κοντά στα Δικαστήρια Χανίων, όταν ένας νεαρός την αιφνιδίασε, ακινητοποιώντας την από πίσω....

Η φοιτήτρια άρχισε να φωνάζει καταμεσής του δρόμου και να προσπαθεί να γλιτώσει από τον άνδρα, που προσπαθούσε να τη σύρει σε απόμερο και σκοτεινό σημείο.
Πανικοβλήθηκε
Κάποια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα κατά τη διάρκεια της πάλης της με τον νεαρό (Μαροκινός, όπως αποδείχθηκε) είδε το πρόσωπό του και, παρά το σοκ, συγκράτησε τα χαρακτηριστικά του.

Οι φωνές της πιθανότατα πανικόβαλαν τον δράστη και η 20χρονη κατάφερε να διαφύγει. Απευθύνθηκε αμέσως στην Αστυνομία και έδωσε την περιγραφή του επίδοξου βιαστή. Για σχεδόν μία ώρα οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον δράστη με βάση την περιγραφή που έδωσε η φοιτήτρια.

Οπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για έναν Μαροκινό ο οποίος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive