Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Παρατείνει ξαφνικά την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ερντογάν - Γιατί;

ΈΚΤΑΚΤΟ: Παρατείνει ξαφνικά την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ο Ερντογάν - Γιατί;
Φήμες θέλουν τον Τούρκο πρόεδρο να την παρατείνει για τουλάχιστον άλλο ένα χρόνο.  Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη γειτονική χώρα, λίγες μόνο ώρες μετά τις πρωτοφανείς δηλώσεις του "σουλτάνου" που δυναμιτίζει και πάλι την κατάσταση στο Αιγαίο. Ο τουρκικός τύπος....
τις τελευταίες ώρες προεξοφλεί ήδη μία εντολή παράτασης της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στη χώρα από τον πρόεδρο Ερντογάν. Αρκετοί κάνουν λόγο μέχρι και για ένα χρόνο ακόμη παράτασης, μετά από τρίμηνη επιφυλακή στην οποία βρίσκονταν όλες οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας. "Περιμένετε, και να είστε υπομονετικοί. Ακόμα και 12 μήνες μπορεί να μην είναι αρκετοί", δήλωσε σήμερα ο Ρ.Τ.Ερντογάν, απορρίπτοντας κάθε είδους κριτική για την παράταση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης. Ως επίσημη δικαιολογία, το καθεστώς Ερντογάν χρησιμοποιεί αυτόν τον συναγερμό προκειμένου να χτυπήσει όλα τα τυχόν εν λειτουργία δίκτυα των πραξικοπηματιών. Ωστόσο σε μία τυχόν κλιμάκωση με την Ελλάδα, τίποτα δεν θα τον εμποδίσει στο να προβεί σε σπασμωδικές ενέργειες, τόσο στον χώρο του Αιγαίου, όσο και λίγο πιο βόρεια , στον Έβρο. Οι δηλώσεις τουλάχιστον του "σουλτάνου" αυτό δείχνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive