Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ... ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΤΟΥ ΑΠΟ... ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Απίστευτο ερωτικό ατύχημα την πρώτη νύχτα του γάμου: Κόλλησε το πέος του στο...
Τη... σεξουαλική ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του είδε ένας 18χρονος άνδρας  κατά την πρώτη νύχτα του γάμου του. Το περιστατικό, που δεν έχει προηγούμενο, σημειώθηκε στην πόλη...
Liuzhou, στην επαρχία Guangxi της Κίνας και έλαβε διαστάσεις γιατί... κλήθηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο ξαναμμένος νεόνυμφος θέλησε να περάσει την πρώτη νύχτα πάθους με τη σύζυγό του. Ως εδώ όλα καλά. Όμως, ο 18χρονος, για άγνωστο λόγο, αποφάσισε να περάσει το ανδρικό του μόριο (άγνωστο με ποιο τρόπο) μέσα από το γαμήλιο δαχτυλίδι το οποίο μέχρι πρότινος φορούσε στο δάχτυλό του(!) Κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης όμως το δαχτυλίδι κόλλησε στο μόριο του 18χρονου ο οποίος περίμενε στο γαμήλιο κρεβάτι (το οποίο αποδείχτηκε κρεβάτι του πόνου τελικά...) για 48 ώρες. Μετά από σχεδόν δύο ημέρες, λοιπόν, το ζευγάρι πήρε την απόφαση να καλέσει την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσε ειδικό κλιμάκιο που κατάφερε, μέσα σε 1 ώρα και 30 λεπτά, να αφαιρέσει το δαχτυλίδι χωρίς να τραυματίσει περισσότερο το πονεμένο σημείο του νεαρού άνδρα. Οι εικόνες κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου:





αδσφασδφ

ασφασδφ

ασδφασφδ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive