Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

«Επιτέλους» «ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗΚΕ» Σημητικά, η νέα δημοκρατία. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης


Κύριοι Βουλευτές της Νέας Κουλής ΝΔ «Επιτέλους» η νέα ΝΔ,  «ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗΚΕ» Σημητικά, Η νέα ΝΔ, του «μέγα» Προέδρου Κούλη, του «Ελληνιστή» Αντιπροέδρου Αδώνιδος και του ινστρούχτορα «προφεσόρου» της νέας τάξης, αντιπροέδρου Κωστή της και Κωστή τους: 
Δείτε πρόοδο ο Κούλης...
1. Σήμερα. Μητσοτάκης: «Λαϊκισμός και εθνικισμός έναντι των δυνάμεων της ευθύνης». http://www.euro2day.gr/news/e%20conomy/article/1416299/mhtsota%20khs-laikismos-kai-ethnikismos-%20enanti-ton-dy.html. Ο νυν Μητσοτάκη, ο Κυριάκος σας.  2. 1989, βιβλίο των Ανανιακών φίλων του Σημίτη, Ν.Μουζέλη, Θ. Λίποβατς, Μ. Σπουρδαλάκη, με εισαγωγή Κ.Σημίτη, με τίτλο, «Λαϊκισμός και Πολιτική»  3. 1992 βιβλίο του Κώστα Σημίτη , «ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣΛΑΙΚΙΣΜΟΣ Ή ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ» Κατάντια, άνευ αιδούς υμών Και πάλιν να τους χαιρόσαστε τους νεοταξικούς «ηγέτες»σας,  του «εθνικού» σκοπού των Χοτ Σποτς, τωνμουσουλμανικών στρατοπέδων – χωριών  σας σε όληντην Ελλάδα κτλ. Να τον χαίρεστε κύριοι της ΝΔ και να σας«χαιρόμαστε».  Άραγε υπάρχει μεταξύ σας κανείς που να ντρέπεται για τηνφανερή κατάντια του κόμματος σας;; Από τότε που ο «κρυπτων» τις προθέσεις Κώστας Καραμανλής οτων νονών, διέταξε την κυρία Μπενάκη να εκφωνήσειθρασύτατα εκείνη την «πατριωτική» προσφώνηση στονΠαπούλια ;; Που την άκουγε συγκατανεύων.  (8-2-2005 ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - ΜΠΕΝΑΚΗ σε ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ "Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της ΕλληνικήςΔημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικάγεγονότα και εξελίξεις: -     Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφισηενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, -     τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θαπεριορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και τηςασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, -     τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούνμεταβολές -     καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, -     αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραντων γνωστών και καθιερωμένων -     και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις   -     και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης."  Ευριπίδης Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive