Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Γερμανία προετοιμάζει τους πολίτες της για παγκόσμιο πόλεμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Η Γερμανία προετοιμάζει τους πολίτες της για παγκόσμιο πόλεμο
Δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας FAS, το οποίο επικαλείται η «Die Zeit», αποκαλύπτει πως το γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών προετοιμάζει τους Γερμανούς για ξαφνική καταστροφή και παγκόσμιο πόλεμο. «Η γερμανική κυβέρνηση αναμένεται να ζητήσει από τους πολίτες να...
αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό στο ενδεχόμενο "επιθέσεων" ή καταστροφής. Ο πληθυσμός θα υποχρεωθεί να έχει ατομικό απόθεμα τροφίμων για δέκα ημέρες»!  Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, οι πολίτες θα κληθούν να αποθηκεύσουν μπουκάλια πόσιμου νερού για πέντε ημέρες στο πλαίσιο προληπτικών μέτρων ώστε ο κόσμος να «προετοιμαστεί καταλλήλως για μία εξέλιξη που θα μπορούσε να απειλήσει την ύπαρξή μας και δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον».  Όλοι προετοιμάζονται για πορεία σύγκρουσης, την ώρα που το θερμόμετρο σε ολόκληρο τον πλανήτη ανεβαίνει, ειδικά στα μέτωπα της Ανατολικής, Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, με Ρωσία και Δύση αντιμέτωπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive