Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Ο Άδωνις είναι άνθρωπος των Γερμανών και της Bundesbank

Ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε και θα διαβάσετε 4 δηλώσεις για το θέμα του χρέους. Ολες έγιναν τις τελευταίες μέρες. Οι δύο είναι ελληνικές και οι δύο γερμανικές. Μπορείτε να βρείτε τις διαφορές; Αν τις βρείτε, να τις πείτε και σε εμάς...


Οταν ακούσαμε τη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη για το χρέος (ότι για αυτήν ως θέμα "δεν είναι το σημαντικό"), θεωρήσαμε ότι εκφράζει τη δική της άποψη, και απλώς γελάσαμε με εκείνη τη δήλωση.

Οταν, όμως, ακούσαμε και τον Αδωνι να λέει το ίδιο λίγες μέρες μετά (ότι "δεν είναι το χρέος αυτό που πρέπει κυρίως να συζητάμε"), τότε καταλάβαμε ότι αυτή η απολύτως φιλογερμανικής κατεύθυνσης δήλωση (που ταυτίζεται απολύτως με τις απόψεις του Σόιμπλε και της Bundesbank) αποτελεί την επίσημη θέση της ΝΔ!!! Αφού την εκφράζει ο Αντι-πρόεδρός της!

Μα, τότε υπάρχει τεράστιο θέμα! Τώρα, που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπήκε το θέμα του χρέους στο τραπέζι των συζητήσεων, τώρα έρχεται η ΝΔ και λέει ότι δεν πρέπει να το συζητήσουμε;;;;; Και πότε θα πρέπει; Οποτε πει η Γερμανία;;;;

Και θεωρεί ότι θα μπορέσει να την εξηγήσει αυτή τη στάση της στους ψηφοφόρους της;

Καλή επιτυχία, να τους ευχηθούμε. Προσέξτε τις δηλώσεις τους στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

1 σχόλιο:

  1. https://youtu.be/BPM2euANrh8
    altsantiri.gr -
    Tα άπαντα του Άδωνη

    Αυτό το έμεσμα που έβριζε τον ιδρυτή της παράταξης το διόρισε το Δρακουλόπαιδο αντιπρόεδρο της Νου-γόνο-Δούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive