Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Μετά τον Καμμένο ΚΑΙ ο Βούτσης ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την αύξηση ΦΠΑ στα νησιά που ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ προχθές: "Στα όρια της αντισυνταγματικότητας" λέει ο φασιστερός ελεεινός. ΒΙΝΤΕΟ



Πάρα πολύ προβληματικό μέτρο, στα όρια αντισυνταγματικότητας, χαρακτήρισε την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά ο πρόεδρος της Βουλής. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο κ. Βούτσης σχολίασε την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου που έκανε λόγο για αντισυνταγματικό, εγκληματικό μέτρο...
 «Δεν θα το έλεγα με τέτοιους τόνους όπως το είπε ο Πάνος Καμμένος. Είναι σαφές ότι είναι πάρα πολύ προβληματικό αυτό το μέτρο», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Βούτσης.



Στο ερώτημα αν είναι αντισυνταγματικό ο πρόεδρος της Βουλής απάντησε: «Είναι στα όρια. Βεβαίως» και πρόσθεσε: «Η νησιωτικότητα δεν έχει αναγνωριστεί μόνο στο ελληνικό Σύνταγμα σαν μία ιδιαιτερότητα. Είναι και στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών κανόνων, με αποτέλεσμα πάρα πολλά νησιά ή νησιωτικές περιοχές της Ευρώπης να βρίσκονται σε ειδικό καθεστώς».

Σχετικά με το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα ο πρόεδρος της Βουλής ανέφερε: «Τι κάνουμε; Πηγαίνει καλύτερα η οικονομία και αίρονται αυτά τα μέτρα συν τω χρόνω. Αυτό κάνουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive