Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Δεν ενδιαφέρεται πλέον για το ART ο Δ.Γιαννακόπουλος


6 σχόλια:

  1. φεύγει ο Γιανακόπουλος άρα φεύγει και ο Μπαλτάκος!!ένας, ένας, τον εγκαταλείπουν τον Καρατζαπέρνη!! έφυγε και ο Νικολόπουλος που τον είπε "παλιομοδίτικο εθνικόφρονα" πάει το όνειρο του δεξιού τσιριζα!!Καρατζαφέρης: μιλάμε για τον μεγαλύτερο πολιτικό απατεώνα της μεταπολίτευσης!!!βγήκαν και τα wikileaks και είδαμε σε ποιό λούκι οικονομικών δολοφόνων μας έβαλε μαζί με τον ΓΑΠ ψηφίζοντας το 1ο μνημόνιο!!!δεν εφθανε αυτό μας έφερε μετά και τον αρχιμασόνο Παπαδήμο !! ρούμπος!!!ρε κρέμασμα στο Σύνταγμα και φωτιά από κάτω για τους εγκληματίες που ζητούν ξανά την ψήφο των πατριωτών!!! ουστ προδότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια ημιμαθή Ορκ είστε εκεί στην Χαζή Αυγή....ρε ουστ, πίσω στο σπήλαιο σού γρήγορα!!!

      Διαγραφή
    2. Άστον να χαρεί λίγο μωρέ. Αφού του αρέσει να λέει το παραμύθι του! Μη του το χαλάς!

      Διαγραφή
  2. ΤΟ "ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ" ΠΟΥ ΣΑΣ "ΠΟΤΙΖΕΙ" ΚΑΘΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!! ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΙ ΤΟ ΠΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ;;;;ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθούμε να σας ανοίξουμε τα μάτια που σας παραμυθιάζει ο Καρατζαφέρης που δουλεύει για την πάρτη του και για τα εγκλήματα που έχει κάνει κατά της πατρίδος, αλλά εσείς χαμπάρι.Φάτε λοιπόν το σανό που σας ταϊζει και αφήστε τις σοφιστείες, δεν είναι για τα δόντια σας τα σκληρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχα... Να φανταστώ οτι σας έβαλαν τα "καθαρά χέρια" του Μιχαλολιάκου να μας σώσετε! Εγκλήματα κατά της πατρίδος λέει ο ένας καταστρέφουμε τον εαυτό μας λέει ο άλλος. Μάλιστα...
    Πάρτε το χαμπάρι ότι η πολιτική θέλει μυαλό και σεις μαζί με τον αρχηγό σας δεν έχετε και πολύ. Την τύχη της χώρας δεν την αφήνουμε σε ούγκανους,γκεγκε; Επομένως φάτε "καθαρό σανό" και αφεθείτε στις φωνές του κόμματός σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive