Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

AΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μεταθέσεις στρατιωτικών τη Μ.Πέμπτη ενώ είχαν φύγει για Πάσχα! Τι φοβάστε ρε; Το ΣΤΡΑΤΟ; Η μήπως ετοιμάζουν εκλογές;

stratos
Μεγάλη Πέμπτη μετά το μεσημέρι, την ώρα που αρκετοί είχαν ήδη αναχωρήσει για τις ιδιαίτερες πατρίδες τους, έφθανε σήμα στις Μονάδες με τις μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς....

Το γεγονός προκάλεσε και σκέψεις του τύπου «μήπως ετοιμάζουν εκλογές», καθώς άλλες χρονιές υπήρχε χαρακτηριστική καθυστέρηση στην ανακοίνωση των μεταθέσεων. Φέτος καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια να βγουν γρήγορα.
Σύμφωνα με στρατιωτικό πόρταλ, ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Δημήτρης Βίτσας υπέγραψε χθες και σήμερα το πρωί τις λίστες με τις μεταθέσεις κι έτσι, το μεσημέρι πολλές έφθασαν ήδη στις Μονάδες.
Σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το πόρταλ, πρόκειται για μεταθέσεις κατωτέρων αξιωματικών, φροντιστών , αρχιτεχνιτών, ειδικών δυνάμεων και ερευνας – πληροφορικης.
Όπως είχε ανακοινώσει το ΓΕΣ, πρόθεση είναι οι μεταθέσεις να βγουν φέτος νωρίς ώστε τα στελέχη να μπορέσουν να προγραμματίσουν τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive