Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

"ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ" ΑΠΟ ΤΡΑΚΤΕΡ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Έφοδος αγροτών στα «χειμερινά ανάκτορα» - Κλυδωνίζεται η Φασιστερή κυβέρνηση.ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


Αγρότες κάλυψαν με ελληνική σημαία το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη - ΦΩΤΟΈφοδος των αγροτών στα «χειμερινά ανάκτορα» με την κυβέρνηση να παρατηρεί σαστισμένη ενώ το κλίμα είναι τεταμένο. Στο Σύνταγμα έφτασαν οι δυνάμεις των αγροτών από τη Νίκαια Λάρισας με 20 τρακτέρ, όπου και ενώθηκαν με το υπόλοιπο πλήθος που είχε ήδη συγκεντρωθεί στην πλατεία.
Οι αγρότες δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω και ζητούν την απόσυρση του σχεδίου για το ασφαλιστικό, την κατάργηση της φορολόγησης από το πρώτο ευρώ, την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί καθώς και την καθιέρωση αφορολόγητου πετρελαίου.
Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκονται αγρότες από όλη την Ελλάδα, ενώ σε λίγο με τους αγρότες πρόκειται να συναντηθούν και εργαζόμενοι από τις συγκεντρώσεις της ΑΔΕΔΥ (πλατεία Κλαυθμώνος) και του ΠΑΜΕ (πλατεία Κάνιγγος).... ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ>>
Λίγο πριν από τις 17:00 έφτασαν στην Αθήνα οι αγρότες της Πελοποννήσου και πήραν το Μετρό
nkll02
από την Αγία Μαρίνα για το κέντρο ενώ με τα τρακτέρ από τον Κηφισό καταφθάνουν άλλοι αγρότες στο κέντρο.
 
Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί σε σημεία της Αθήνας, καθώς αρκετοί είναι οι δρόμοι που έχουν κλείσει, λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών.
Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Συγγρού, από το ύψος της Φραντζή, την Αμαλία, 
nkll04
στη Βασ. Σοφίας από το ύψος του Χίλτον, στην Πειραιώς και στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Σκαραμαγκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive