Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Χρειάζονται στ’ αλήθεια οι αγρότες ….την «υποστήριξη» του "νεοφιλελέ" κ. Μπάμπη και των άλλων του Σκαϊ;

ÓÕÍÅÄÑÉÏ ÅÐÅÍÄÕÓÅÉÓ ÏÉÊÏÍÏÌÉÁ Ì.ÂÑÅÔÔÁÍÉÁ ÊÁÈÇÌÅÑÉÍÇ INTERNATIONAL HERALD TRIBUNEΟι υπερβολικές κορώνες στον Άλλαφούζικο ΣΚΑΪ, υπέρ των αγροτικών κινητοποιήσεων της αγροτιάς …..στην ουσία τις υπονομεύει! Τα «Μπαμπέσικα» καραγκιοζιλίκια, του -κατά τα άλλα υποτιθέμενου «νομοταγή»- εντολοδόχου των νεοφιλελεύθερων χρηματοοικονομικών κέντρων, προκαλούν την κοινωνία !!!! Μίλησε σήμερα(12.02.16) το πρωί στους «Βιολιτζήδες (Video)«, o κ. Μπάμπης, ο προπαγανδιστής του ΔΝΤ,  ο «Τραμπαρίφας» (ο ελισσόμενος) του συστήματος «Στουρνάρι»  …..και αποκάλεσε «βλακείες» τις ενέργειες της Αστυνομίας ….που δεν «αφήνει» τους αγρότες να κάνουν μια «ειρηνική διαδήλωση»! ….ποιος ξέρει -ίσως- να θεωρεί βλάκες και τους αστυνομικούς που τον φυλάνε! Τι τα θέλετε χάλασε κι’ ο κυρ-Μπάμπης ….και τα «βάζει» με το Σύστημα! Αν δεν πάρουμε στο κατόπι τους πονηρούς «Μπάμπηδες» του ξενοκίνητου Συστήματος, χαΐρι δεν πρόκειται να δει η Χώρα μας, δεν πρόκειται να……………… βρει η κοινωνία τον βηματισμό της στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Άσχετα από την άποψη που έχει ο καθένας μας για την στάση της κυβέρνησης στα αγροτικά θέματα και τις κινητοποιήσεις, νομίζω ότι πρέπει να δεχθούμε, ότι ο κ. Μπάμπης είναι ο τελευταίος άνθρωπος σ’ αυτό τον τόπο, που «δικαιούται» να ασκεί αρνητική κριτική στην αστυνομία ….η οποία στηρίζει -με τα γκλομπς και τα ασφυξιογόνα- το Σύστημα που ο κ. Μπάμπης πιστά υπηρετεί.
 
[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
 
VIDEO ΣΚΑΪ – Μπάμπης Παπαδημητρίου 12-02-2016 (08:00)
«….είναι βλακεία(!) της Αστυνομίας» ….που δεν «αφήνει» τους αγρότες να κάνουν μια «ειρηνική διαδήλωση» ….λέει 
….ρε σεις εκεί στο Σκαϊ Κούλη ονειρεύεστε;  Τώρα που πήρανε την εξουσία οι ΣΥΡΙΖΟ-ΠΑΣΟΚΟΙ σε είκοσι χρόνια κυρ- Μπάμπη μου -από τα «κυπαρισσάκια»- θα ξαναδείς την ΔΕΞΆ ! 
….τα υπόλοιπα για το αγροτικό και τις άλλες του «βλακείες», δείτε τα στο Video(από το 20′ και 44'' »»)
ΟΧΙ - http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=270170  [Δεν ισχύει ....δυστυχώς οι διευθύνσεις του σκαϊ μετακινούνται σαν το αιδοίο της γειτόνισσας του Χότζα....]
ΣΩΣΤΌ VIDEO: ΤΏΡΑ Ο ΜΠΆΜΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ "ΔΗΛΏΣΕΙΣ" ΤΟΥ ...."ΜΕΤΑΚΙΝΉΘΗΚΑΝ" ΣΤΗΝ ΔΙΕΎΘΥΝΣΗ
http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=270176   (από το 20′ και 44'' »»)
== ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΊΑΣ, ΚΛΠ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΜΠΆΜΠΗ ….ΙΔΈ ΤΟ ΠΑΡΑΚΆΤΩ ΦΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive