Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Και η Άνγκελα Μέρκελ στο πλευρό των τζιχαντιστών. Απαιτεί από την Ρωσία να σταματήσει να τους βομβαρδίζει

Δεινή υποστηρίκτρια των Τζιχαντιστών αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά η Άνγκελα Μέρκελ όπου κατηγορεί χωρίς σαφείς αποδείξεις τη Ρωσία για θανάτους αμάχων από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία. Τις κατηγορίες το Κρεμλίνο απορρίπτει και αντιδρά στις επικρίσεις της Καγκελαρίου λέγοντας πως “Δεν υπάρχουν αξιόπιστες αποδείξεις για θανάτους αμάχων από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στη Συρία”...

Η Ρωσία επίσης θεωρεί ότι είναι αδύνατο να συζητήσει για τρόπους βελτίωσης των δεσμών με την Τουρκία, όπως τονίζει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε τηλεδιάσκεψη με δημοσιογράφους.
Ο Πεσκόφ χαρακτήρισε «λανθασμένες και παράλογες» τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τον οποίο η Ρωσία έχει αρχίσει μια εισβολή στη Συρία προσπαθώντας να σχηματίσει ένα «κράτος-μπουτίκ» για τον επί μακρό σύμμαχό της, τον Μπασάρ αλ-Άσαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive