Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

ΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ "ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ" ΣΤΗ ΚΩ. ΑΠΟ ΔΥΝΑΜΙΤΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΪΝΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση στην Κω από ισχυρή έκρηξη δίπλα στο αστυνομικό τμήμα. Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην πόλη της Κω από έναν δυνατό κρότο, πιθανόν από έκρηξη μηχανισμού κοντά στα γραφεία της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου. Ο κρότος ακούστηκε...
λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα και προερχόταν από περιφραγμένο αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται σε απόσταση λιγότερη των πενήντα μέτρων από τα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί. Από τις έρευνες στις οποίες μετείχε και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος, δεν εντοπίσθηκαν υπολείμματα μηχανισμού και οι αρχές εικάζουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν κάποιο μεγάλο βαρελότο ή και δυναμίτη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί, πως η κατάσταση στην Κω μοιάζει με καζάνι έτοιμο να σκάσει. Οι πολίτες αντιστέκονται με κάθε μέσο στην ισλαμική εισβολή στο νησί, καθώς νέος γύρος συγκρούσεων ξέσπασε σήμερα με ξύλο, πέτρες, χημικά και κλεφτοπόλεμο μεταξύ κατοίκων – αστυνομίας κοντά στο στρατόπεδο 148. Ακούστε στο βίντεο τις απειλές των κατοίκων :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive